Mr Gee - El Crash

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

Mr Gee - El Crash

Post autor: cajger »

Witam Forumowiczów i zostawiam wam mój ostatni kawałek do oceny :P

Kod: Zaznacz cały

http://www5.zippyshare.com/v/30300549/file.html
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

Re: Mr Gee - El Crash

no ludzie co jest z wami :P ...dlaczego nie komentujecie :P ...jesli wam sie nie podoba to tez piszcie :)
kamilbam

Post autor: kamilbam »

Czy mi sie zdaje ale czy przez cala nute leci ten sam motyw ? dobra mniejsza z tym, moim zdaniem cos jest nie tak z melo jakby oktawe za wysoko albo za nisko mozliwe ze sie myle poniewaz przesluchalem na szybkosci bo na uczelni jestem, do tego kick chyba jest tylko raz w calej nutce xddd nie chce byc az taki ostry ale popracuj nad tym zeby przez cala nute nie lecial ten jeden motyw niech wszystko wchodzi powoli itd : D

pozdrawiam Easy FreaKz
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

no dzieki dzieki za przesluchanie...caly czas sie staram ,zeby to nie bylo monotoniczne...ale jakos mi nie wychodzi :P :P
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Siemasz :) A więc: Bassik troszkę za głośno Moim zdaniem, ale fajnie pokombinowałeś z BassLine'em do tego, podoba Mi się On :) Słyszę tam również Leada w tym Bassie czasami, no ogólnie ciekawie to wyszło, fajny pomysł :) Kick mało tupie, podbiłbym Go, a najpierw chyba wymienił nawet :) Clap też troszkę za cicho Moim zdaniem w niektórych miejscach, Loopik Mi się podoba, przejścia tymi wokalami nie za ciekawe - to znaczy troszkę puste :) Główne Melo Mi się średnio podoba, takie troszkę bez pomysłu :) Mam mieszane uczucia co do tego: Z jednej strony połowa dźwięków jest fajna, druga nie xD Widzę że pokombinowałeś z tym wokalowym Echem, to całkiem ciekawy pomysł, ale to echo trochę za głośno leci :) Ogólnie pourozmaicałbym tę nutkę, pod względem technicznym nie jest tak tragicznie, choć mogło być lepiej :) Mimo tego zachęcam do dalszej pracy, bo widzę, że już pojęcie o muzyce masz :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

hahaha...Krzyk jak zawsze niezawodny :) ....dzieki za szczegółowy opis...w przyszlosci postaram sie popracowac nad niedociągnięciami :) ...pozdrawiam i czekam na Twoje gorace kawałki :D :D :D
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Moje jest jedno demko na tym forum ;) Sleeping In My Car ;)
ODPOWIEDZ