Flashrider - Sex In The Club (Voolter Rmx)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Volterek
Nowicjusz

Flashrider - Sex In The Club (Voolter Rmx)

Post autor: Volterek »

Witojcie

Daję Wam do ocenki demko remixu Sex in the Club ;)

Flashrider - Sex In The Club (Voolter Rmx) Demo

Kod: Zaznacz cały

http://www11.zippyshare.com/v/56910223/file.html
Czas: 1,36 min.
Waga: 1,85 mb

Pozdrawiam Voolter
tibi89

Re: Flashrider - Sex In The Club (Voolter Rmx)

Post autor: tibi89 »

"Sex in the club" albo to leci z jakiegos syntezatora albo ten wokal jest tragicznie pociety.
Ok nvm. Ehh ten lead przewijajacy sie przez caly utworek jakos mi nie pasuje ale to moje osobiste odczucie wiec nie bierz tego do siebie. Do siebie wez to co teraz napisze: to co sie rozwija pod koniec tego dema (pompa nazwac tego nie moge) jest po calosci do poprawy lub do wymiany (najlepiej to wyrzuc bo zaglusza inne dzwieki ;-) ) Kick jako taki ujdzie ale linia basowa do wymiany (podobnie jak jej wejscie). Rozumiem ze to demo dlatego mastera Ci nie wytkne.
Widac ze cos tam potrafisz ale sporo pracy jeszcze przed Toba.
Tak poza tematem nie napisalem nic zlosliwego. Stram sie byc obiektywny. Sam wiem jak trudno zlozycz dobry technicznie kawalek dlatego zycze cierpliwosci i zapalu :-)
Pozdro
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Jezu ten wokal troche kuleje tutaj.
Kick ładny.
Lead tez
Nie podoba mi sie ten ,,mroczny" dzwiek... pad? nie wiem ale jakos tak wydaje mi sie ze bez niego byloby pozytywniej w tym demku.
Melo srednie ale ujdzie
Poczekamy na fula
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no wiec powiem tak... wejscie jest dobre podoba mi sie :) vocal tez jest dobrze wpasowany :) basik tez jest spoko :) lead jest swietny naprawde :) jeszcze tylko kilka malych poprawek i bedzie super :) pozdrawiam :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: nawet fajny ten Lead na początku, jego Melo jest dosyć standardowe, aczkolwiek podoba Mi się :) Widzę że nawet wokale do tego masz :shock: Nie wiem skąd Ty to bierzesz, sam długo szukałem tego wokala i nic nie znalazłem :p Kick całkiem dobrze nagłośniony, słychać Go dobrze. Faktycznie to "Sex In The Club" jest źle pocięte, nie wchodzi w piosenkę, znaczy, tak to chyba było już w oryginale, po prostu ten wokal źle dopasowałeś. Dalej to już nic nie słyszę praktycznie, straszny chaos się zrobił, Lead przeskakuje od głośnika do głośnika, ten nisko stonowany dźwięk (Bass/Pad) nie podszedł Mi za bardzo, bo fałszuje trochę. Ogólnie nanieś poprawki na Mix koniecznie, bo chaos jest nieprzeciętny, doprować to do ładu, i wydłuż tę wersję :) Po początku spodziewałem się czegoś lepszego, no zobaczymy co będzie w pełnej wersji :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ