!Gt!2B1!-Sound Live demko

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
!Gt!2B1!
Nowicjusz

!Gt!2B1!-Sound Live demko

Post autor: !Gt!2B1! »

witam zapraszam do osluchania demka i ocene :)

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/41780436/file.html
DJ Krzyk

Re: !Gt!2B1!-Sound Live demko

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Ciekawy ten wokal na samym początku, Reverse Crash też dobry, ogólnie samo wejście, choć króciutkie, Mi się podoba :) Potem ten Arp nie pasuje do Bassa, fałszuje. Kick troszkę mało tupie, nie słychać Go za bardzo w momencie głównego uderzenia, Ride na Nim całkiem dobry :) Bass może być, choć jak już wspomniałem, fałszuje troszkę z tym Arpem. Hi-Haty Mi się podobają, Clap średniawy jak dla Mnie. Ciekawe przejścia tym wokalem :) Od 0:50 podoba Mi się, bardzo ładne tam Melodie grają, podoba Mi się, Leadowe dźwięki tam umieszczone są naprawdę fajne, Snare'y grają dobrze :) Ale potem w ogóle to nie ma kopa :( Od około 1:20 cienki ten motyw - Bassik strasznie zmulony, jakby był w głębi w Filtrze. Lead Mi się podoba, Melo świetne :) Ale Kick nie tupie, to jest najgorsza wada, ogólnie potem troszkę cienko grają Kick + Bass.. No cóż, nie pozostaje Mi nic innego jak czekać na pełną wersję tej nutki :) Zobaczymy co tam wykombinujesz :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
!Gt!2B1!
Nowicjusz

Re: !Gt!2B1!-Sound Live demko

Post autor: !Gt!2B1! »

ok ok Dzieki poprawie sie :D hehe a vok to moj :) sam nagralem :) zabiore sie do wydajniejszej pracy
ODPOWIEDZ