Czy ktoś z Was nie zna może sposobu, którym bym mógł podłączyć ten mixer ? istenieją jakiejś rozgałeziacze do karty dźwiękowej ? Prosze o pomoc :(
Karta dźwiękowa
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Karta dźwiękowa
Mam nadzieję, że to prawidłowa zakładka
Mam problem... Mam laptopa, który niestety nie posiada karty dźwiękowej 5.1
Mam z tym problem, ponieważ, chciałbym podłączyć do niego mixer, ale niestety nie mam możliwości.
Czy ktoś z Was nie zna może sposobu, którym bym mógł podłączyć ten mixer ? istenieją jakiejś rozgałeziacze do karty dźwiękowej ? Prosze o pomoc :(
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Re: Karta dźwiękowa
Ale podobno ta przez usb to shit i nie współpracuje z obecną :/ A z tą na expressCard to się jeszcze nie spotkałem...
- DeeJay Yang
- Specjalista
hehe chyba cos takiego nie istnieje, lepiej jak moze zmienisz w nim cos... bo watpie zeby bylo takie cos poprostu do tego musi byc karta dzwiekowa
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Dobra, już wiem co i jak
DZIĘKI WIELKIE !
A to ja kupie karte 5.1 do stacjonarnego kompa, tylko musze jeszcze monitor do niego kupić
TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ
A to ja kupie karte 5.1 do stacjonarnego kompa, tylko musze jeszcze monitor do niego kupić
TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ
Nie istnieje ???ToxicDeejay pisze:hehe chyba cos takiego nie istnieje, lepiej jak moze zmienisz w nim cos... bo watpie zeby bylo takie cos poprostu do tego musi byc karta dzwiekowa
Kod: Zaznacz cały
http://www.komputronik.pl/Karty_muzyczne/Creative_Sound_Blaster_X_Fi_Xtreme_Audio_Notebook_xpress54_/pelny,id,43041/- Under B (Bartii)
- Specjalista
Dobre to
Ale pewnie drogie
A to napewno bd współpracować z kartą dźwiękową, czy albo jedno, albo drugie ?
- Under B (Bartii)
- Specjalista
A czy Creative Sound Blaster LIVE 5.1 - SB0060 bd odpowiednią karta na stacjonarnego kompa ? 
Jeśli chodzi o kartę opisana w moim poprzednim poście to jest osobna karta, a jeśli chodzi o Creative Sound Blaster LIVE 5.1 - SB0060 to dobra karta będzie dobrą karta ale zależy do jakich celów chcesz ją wykorzystywać 
- DeeJay Yang
- Specjalista
hmm sorki ale nie wiedzialem ze nawet cos takiego jest zdawalo mi sie ze to niemozliwe...
- Under B (Bartii)
- Specjalista
No pisałem wcześniej, że podłączyć mixer chce pod kompa :pjedi_1922 pisze:Jeśli chodzi o kartę opisana w moim poprzednim poście to jest osobna karta, a jeśli chodzi o Creative Sound Blaster LIVE 5.1 - SB0060 to dobra karta będzie dobrą karta ale zależy do jakich celów chcesz ją wykorzystywać![]()
Jodi dobrze mówi, ta karta którą pokazał w pełni będzie zdawać egzamin w laptopie, powinieneś do niej bez problemu podłączyć mixer, lecz pod normalną kartę dźwiękową jaką teraz masz w kompie tez podłączysz Mixer
- Under B (Bartii)
- Specjalista