Witam
CHialbym dowiedziec sie czego brakuje w tej nutce niespedzalem zbyt duzo czasu na Fl To akurat zrobilem na FL 6 Bym Byl wdzieczny za jakies wskazowki pozdrawiam
Kick jak dla mnie jest za słaby,w ogóle jakoś mało perki jest w tym demie.Zmień przejście w 16 sekundzie bo to w ogóle nie pasuje.Ogólnie sam motyw nie jest zły,ale zanim wyjdzie full czeka Cię jeszcze dużo pracy.Początek jak ze sprężynki .Gdybyś mądrze to zrobił mogłaby być niezła wixa
slabe wejscie na poczatku ,daj tam crasha czy booma bass mi za bardzo buczy,kawalek strasznie monotonny ,urozmaic go jakos ,w jakies fx ,synth,hit haty bardzo slabo ale widac ze to poczatki .Pracuj dalej pozdrawiam(High Black)
Wejścia tak naprawdę nie ma. Może jakiś efekt? Fx czy Pada jakiegoś. Potem kick trochę słabo kopie. Bass pierdzi i to nie miłosiernie. Nie podoba mi się to. Szczerze to nie wiem czego mam się po tym demku spodziewać. Praktycznie sam bass i kick. Żadnego leada, syntha, nic. Popracuj jeszcze i zamieść poprawioną wersję to będzie trochę łatwiej z ocenką.
Pozdrawiam
Kurczę, a Mi niestety nie działa link do tego utworku.. Mógłbyś Mnie wyratować i przerzucić tę nutkę na inny serwer, typu zippyshare, lub coś w tym stylu? Byłbym wdzięczny
DJ Krzyk pisze:Kurczę, a Mi niestety nie działa link do tego utworku.. Mógłbyś Mnie wyratować i przerzucić tę nutkę na inny serwer, typu zippyshare, lub coś w tym stylu? Byłbym wdzięczny