Dj Pablo$ - My trip to fantasy original mix (trance 4 motion acapela)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Paul Van Measure

Dj Pablo$ - My trip to fantasy original mix (trance 4 motion acapela)

Post autor: Paul Van Measure »

Hmm. Może zawiodę wielu słuchaczy tą nutką. Może po demku chcialiście czegoś innego, ale jakoś tak to poczułem i tak to sobie wyobraziłem.
Pomimo wszystko proszę o ocenki.
Pozdrawiam

Kod: Zaznacz cały

http://www14.zippyshare.com/v/75549777/file.html
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Re: Dj Pablo$ - My trip to fantasy original mix (trance 4 motion acapela)

Post autor: Outsider »

pojechana produkcja,podoba mi sie pomysl i oryginalnosc,nietypowa,nadaje mi sie do jakiejs scenki z filmu o cpunkach,jakies wyobrazenia haju zobrazowane dla ogladacza,slychac ze taka miala wlasnie byc,nie mozna powiedziec ze to chaos dzwiekow spowodowany amatorszczyzna,na plus,duzy,pozdro
Paul Van Measure

hah Dzięki za baaardzo oryginalna ocenkę
Pozdrawiam i czekam na wieceeeej ;D
PhilvanSound
Klubowicz

Post autor: PhilvanSound »

Bez kitu, kawałek dobry dla na&#263 ;p anych... strasznie mroczno i wręcz psychicznie, (nie psychodelicznie bo jakoś aktustycznych insrumentów tam nie zauważyłem), chaos i artystyczny nieład za który trzeba Cię pochwalić. Nie wiem czy efekt końcowy uzyskałeś przypadkiem czy całkowicie celowo, powiem że tej nuty nie powinno oceniać się w kategoriach : mix, master, sample, c**j :D ale w kategorii klimatu i niespotykanego nastroju. Gdyby jeszcze dodać lead niczym tiestowskie Adagio For Strings, to już w ogóle był bym wniebowzięty... i to bez "dawkowania" :D

Brawa, na prawdę kapitalny klimat. Biorąc pod uwagę to jak jestem tym poruszony, błędów nie wtyknę bo szkoda język strz&#281 ;p ić. Jeżeli powtórzysz to kiedyś, chcę to usłyszeć pierwszy !! :D xD ^^

Pozdro
Paul Van Measure

Cieszę się bardzo z takich komentarzy.
Efekt końcowy właśnie taki miał być, ale bałem się, że dla wielu może okazać się to monotonne.
A klimat racja, to jest mój styl. Takie piosenki uwielbiam.
Podobnie jak chillout, którym też zacząłem się zajmować
Paul Van Measure

może jeszcze ktoś się wypowie??? Byłbym wdzięczny. :D
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A Mi się to niezbyt podoba :| Klimat w ogóle Mi nie podpasił :p Dźwięki jako tako dają radę, choć niektóre Mi się nie podobają.. Ogólnie brakuje Mi przejść tutaj między poszczególnymi motywami, no i słychać sporo zapętlania, mogłeś wykazać się jakąś innowacją i włożyć w to więcej starań - żeby było więcej dźwięków, Mniej powtórek. No tu nie jest chaos, myślę, że takie coś było celowo zrobione - mimo tego mam mieszane uczucia, i Mi się to niezbyt podoba. Ale co to kto woli, nie będę krytykował innych, że taka nutka Im się spodobała :) Mi niestety nie podeszło.

Pozdrawiam :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A Mi się to niezbyt podoba :| Klimat w ogóle Mi nie podpasił :p Dźwięki jako tako dają radę, choć niektóre Mi się nie podobają.. Ogólnie brakuje Mi przejść tutaj między poszczególnymi motywami, no i słychać sporo zapętlania, mogłeś wykazać się jakąś innowacją i włożyć w to więcej starań - żeby było więcej dźwięków, Mniej powtórek. No tu nie jest chaos, myślę, że takie coś było celowo zrobione - mimo tego mam mieszane uczucia, i Mi się to niezbyt podoba. Ale co to kto woli, nie będę krytykował innych, że taka nutka Im się spodobała :) Mi niestety nie podeszło.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ