Dlaczego akurat to forum?

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Dlaczego akurat to forum?

Post autor: paauli_83 »

Czemu tu tak czesto zaglądacie? - muzyka, towarzystwo, klimat?
Co sprawia, ze chcecie tu wracać? :)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: Dlaczego akurat to forum?

Post autor: Krzychu »

To będzie tak:

Ludzie - Bo naprawdę poznałem tutaj wspaniałych i bardzo miłych ludzi a nawet zyskałem przyjaciół... :)

Muzyka- Owszem na początku, teraz juz nic tutaj nie ściągam ;)

Klimat mnie trzyma z tego względu, ze na żadnym innym forum takiego nie ma :D

A wracać się chce tylko i wyłącznie dla tych wszystkich ludzi którzy siedzą na SB :D

a Ty Paulina, co Ciebie Trzyma?
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

hehe, a ja? no cóz...muzyka w coraz mniejszym stopniu bo na dzien dzieisjszy jest tylko kilka osób od których wiem ze jak sciagne kawalek, bedzie on na tyle dobry aby mi sie spodobac :) Ludzie...tu tez liczba uzytkowników spada, jest ich coraz mniej z którymi mam ochote powiedzmy "pośmiac" tudzieć "powkrecać" cokolwiek na SB, a przedewszystkim bedzie to przywiazanie...pierwsze co jak odpalam kompa, jest zajrzenie na muzikum... :)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

To prawda ilość ludzi takich jak Ty mówisz spada, ale kilak osób jeszcze z tak zwanej "Starej Ekipy" zostało :D NO i przywiązanie też o czym nie napisałem wyzej ;p

Czekamy teraz na wypowiedzi innych :D
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

ja ?? szukalem kiedys jakiegos kawalka, przez jakis czas robilem za pijawe :P
pozniej spodobalo mi sie pomaganie ludziom w szukaniu kawalkow, a jak juz poznalem Jonusia to sie zaczelo ostre postowanie i robienie upków :P !!
Nie wyobrazam sobie dnia bez tego 4UM!!
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

paauli_83 pisze:jest tylko kilka osób od których wiem ze jak sciagne kawalek, bedzie on na tyle dobry aby mi sie spodobac :)
Dzięki :* :p Nie musiałaś :D

Wybrałem muzikum, bo jak się tu rejestrowałem to chyba nie było jeszcze clubbersów :D A później to już sentyment, w marcu będą trzy lata jak tu jestem ;)
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

Miła atmosfera, mili moderatorzy i ogólnie jest miło :) I tu nie ma takich ludzi, co szmacą za błąd ort. albo za nieprawidłowość danego tematu :p I Pomoc oczywiście ZAWSZE można tutaj znaleść (jeśli się pomaga także innym) :D
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Bartii pisze:I tu nie ma takich ludzi, co szmacą za błąd ort. albo za nieprawidłowość danego tematu :p
No jak nie ma, a ja? :D
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Post autor: darXide »

Bartii pisze: I tu nie ma takich ludzi, co szmacą za błąd ort. albo za nieprawidłowość danego tematu :p
Sorry Winetou, ale netykieta obowiązuje wszędzie.
By the way, zdania nie rozpoczyna się od "I" xD
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Wiec Tak Na poczatku Szukałem pewnej Nuty Mega długo :D i Trafiłem na Muzikum,Na początku rozmowy na Sb nie zle wkrecały,teraz troche Mniej.Klimat to raz,Przyjazna Atmosfera i Przyjazne Dymy ;D Dwa Ludziki Napewno Warto Co dzień zaglądnąć i Zobaczyć Stare Nicki.A Teraz Smiało Pewnie Siedze Sobie Na Sb Niczym Weteran Wojen :D i wspominamy Jak To Było Za Moich Czasów .... ;D
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

Kurde, nie czepiajcie sie xD
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

hmm ja trafilem tutaj chyba przez google :D znaczy sie juz bardzo dawno znalem te forum ale nawet nie myslalem zeby dolaczyc jeszcze sie tym tak nie interesowalem, ale dolaczylem do grona muzikum :D i jest tu dobrze :) pasuje mi tu mila atmosfera i ludzie :)
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Ja nie pamiętam skąd się tutaj wziąłem... Jakoś przez przypadek pewnie - ale znając mnie to szukałem jakiegoś mida, albo remix packa :D :D :D
Swego czasu napisałem kilka postów i później bardzo długo tutaj nie zaglądałem... W sumie nie wiem dlaczego??
Później tak jakoś sobie o was przypomniałem, szukałem jakiegoś zajęcia na smętne wieczory, a pamiętałem ze tutaj zawsze była dobra atmosfera - no i wróciłem :p jestem z wami cały czas (kilka osób zarwało już ze mną nockę na SB :D ) - chociaż ostatnio trochę rzadziej - ale jestem :D :D :D :D :D
ODPOWIEDZ