Co sprawia, ze chcecie tu wracać?
Dlaczego akurat to forum?
Dlaczego akurat to forum?
Czemu tu tak czesto zaglądacie? - muzyka, towarzystwo, klimat?
Re: Dlaczego akurat to forum?
To będzie tak:
Ludzie - Bo naprawdę poznałem tutaj wspaniałych i bardzo miłych ludzi a nawet zyskałem przyjaciół...
Muzyka- Owszem na początku, teraz juz nic tutaj nie ściągam
Klimat mnie trzyma z tego względu, ze na żadnym innym forum takiego nie ma
A wracać się chce tylko i wyłącznie dla tych wszystkich ludzi którzy siedzą na SB
a Ty Paulina, co Ciebie Trzyma?
Ludzie - Bo naprawdę poznałem tutaj wspaniałych i bardzo miłych ludzi a nawet zyskałem przyjaciół...
Muzyka- Owszem na początku, teraz juz nic tutaj nie ściągam
Klimat mnie trzyma z tego względu, ze na żadnym innym forum takiego nie ma
A wracać się chce tylko i wyłącznie dla tych wszystkich ludzi którzy siedzą na SB
a Ty Paulina, co Ciebie Trzyma?
hehe, a ja? no cóz...muzyka w coraz mniejszym stopniu bo na dzien dzieisjszy jest tylko kilka osób od których wiem ze jak sciagne kawalek, bedzie on na tyle dobry aby mi sie spodobac
Ludzie...tu tez liczba uzytkowników spada, jest ich coraz mniej z którymi mam ochote powiedzmy "pośmiac" tudzieć "powkrecać" cokolwiek na SB, a przedewszystkim bedzie to przywiazanie...pierwsze co jak odpalam kompa, jest zajrzenie na muzikum... 
To prawda ilość ludzi takich jak Ty mówisz spada, ale kilak osób jeszcze z tak zwanej "Starej Ekipy" zostało
NO i przywiązanie też o czym nie napisałem wyzej 
Czekamy teraz na wypowiedzi innych
Czekamy teraz na wypowiedzi innych
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
ja ?? szukalem kiedys jakiegos kawalka, przez jakis czas robilem za pijawe 
pozniej spodobalo mi sie pomaganie ludziom w szukaniu kawalkow, a jak juz poznalem Jonusia to sie zaczelo ostre postowanie i robienie upków
!!
Nie wyobrazam sobie dnia bez tego 4UM!!
pozniej spodobalo mi sie pomaganie ludziom w szukaniu kawalkow, a jak juz poznalem Jonusia to sie zaczelo ostre postowanie i robienie upków
Nie wyobrazam sobie dnia bez tego 4UM!!
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Dziękipaauli_83 pisze:jest tylko kilka osób od których wiem ze jak sciagne kawalek, bedzie on na tyle dobry aby mi sie spodobac![]()
Wybrałem muzikum, bo jak się tu rejestrowałem to chyba nie było jeszcze clubbersów
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Miła atmosfera, mili moderatorzy i ogólnie jest miło
I tu nie ma takich ludzi, co szmacą za błąd ort. albo za nieprawidłowość danego tematu :p I Pomoc oczywiście ZAWSZE można tutaj znaleść (jeśli się pomaga także innym) 
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
No jak nie ma, a ja?Bartii pisze:I tu nie ma takich ludzi, co szmacą za błąd ort. albo za nieprawidłowość danego tematu :p
Sorry Winetou, ale netykieta obowiązuje wszędzie.Bartii pisze: I tu nie ma takich ludzi, co szmacą za błąd ort. albo za nieprawidłowość danego tematu :p
By the way, zdania nie rozpoczyna się od "I"
Wiec Tak Na poczatku Szukałem pewnej Nuty Mega długo
i Trafiłem na Muzikum,Na początku rozmowy na Sb nie zle wkrecały,teraz troche Mniej.Klimat to raz,Przyjazna Atmosfera i Przyjazne Dymy
Dwa Ludziki Napewno Warto Co dzień zaglądnąć i Zobaczyć Stare Nicki.A Teraz Smiało Pewnie Siedze Sobie Na Sb Niczym Weteran Wojen
i wspominamy Jak To Było Za Moich Czasów .... 
- Under B (Bartii)
- Specjalista
- DeeJay Yang
- Specjalista
hmm ja trafilem tutaj chyba przez google
znaczy sie juz bardzo dawno znalem te forum ale nawet nie myslalem zeby dolaczyc jeszcze sie tym tak nie interesowalem, ale dolaczylem do grona muzikum
i jest tu dobrze
pasuje mi tu mila atmosfera i ludzie 
- Chris da Lucca
- Specjalista
Ja nie pamiętam skąd się tutaj wziąłem... Jakoś przez przypadek pewnie - ale znając mnie to szukałem jakiegoś mida, albo remix packa

Swego czasu napisałem kilka postów i później bardzo długo tutaj nie zaglądałem... W sumie nie wiem dlaczego??
Później tak jakoś sobie o was przypomniałem, szukałem jakiegoś zajęcia na smętne wieczory, a pamiętałem ze tutaj zawsze była dobra atmosfera - no i wróciłem :p jestem z wami cały czas (kilka osób zarwało już ze mną nockę na SB
) - chociaż ostatnio trochę rzadziej - ale jestem
:D :D :D :D
Swego czasu napisałem kilka postów i później bardzo długo tutaj nie zaglądałem... W sumie nie wiem dlaczego??
Później tak jakoś sobie o was przypomniałem, szukałem jakiegoś zajęcia na smętne wieczory, a pamiętałem ze tutaj zawsze była dobra atmosfera - no i wróciłem :p jestem z wami cały czas (kilka osób zarwało już ze mną nockę na SB