Beyonceft.CyndiLauper-SingleLadiesIntoTheNightlife(duddaMIX)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
adammm
Nowicjusz

Beyonceft.CyndiLauper-SingleLadiesIntoTheNightlife(duddaMIX)

Post autor: adammm »

Beyonceft.CyndiLauper&Tocadisco-SingleLadiesIntoTheNightlife (dudda MIX)

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/8902075/file.html
DJ Krzyk

Re: Beyonceft.CyndiLauper-SingleLadiesIntoTheNightlife(duddaMIX)

Post autor: DJ Krzyk »

Początek mogłeś inaczej wykombinować, choć ten nie jest zły :) Ogólnie znów wziąłeś się za trudny Remix Pack :) Kick mógłby być ciut bardziej wybity, Clap Mi się podoba, ogólnie co do Perki to praktycznie nie mam zastrzeżeń. Wokal dość ładnie wpasowany, ale ten Bass pod ten wokal Mi lekko nie podchodzi. Sama barwa Bassu jest dość ładna. Potem jednak Bass bardziej zgrywa się z wokalem :) BassLine jest całkiem fajny, co prawda nie słyszę tu wielu jakichś szczególnych kombinacji, przejścia są głównie Reverse Crashami, ale utworek nie powienien się nudzić, bo jest wokal w końcu :) Ogólnie nie będę się dokładniej wypowiadał - po prostu jest dobrze, nie mam praktycznie zastrzeżeń, poza tym Kickiem i Motywem na początku "Wokal + Bass" Ogólnie jest ładnie, w dalszej części zmienia się Bass.. Ogólnie dobrze Ci idzie w tej branży, Remixujesz trudne Remix Packi, temu akurat sprostałeś. Dość dobra robota :)

Pozdrawiam :)
Krizz

Post autor: Krizz »

Pomysł super, szkoda tylko ze 3/4 wokal nie trafia w tonację!
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

poczatek moze byc zaczynajacy sie vocalem, vocal ogolnie dobrze gra, basik jest spoko, kick tak samo, od 3 min to mi sie zdawalo ze wchodzi juz inny utworek, hmm nie popisales sie tym remixem pamietam twoj pierwszy remix rihanny mi sie spodobal :) ten jakos mi nie przypadl do gustu... tyle odemnie :) pozdro
ODPOWIEDZ