Nelly Furtado-Turn Off The Light (dudda remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
adammm
Nowicjusz

Post autor: adammm »

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/75190499/file.html
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Re: Nelly Furtado-Turn Off The Light (dudda remix)

Post autor: bil maks »

lajtowe wykonanie . moglbys troszke pszyciac vocalu i puscic melodi ale ogolnie nie powiem ze zle
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Ciekawy Crash na wejściu, od razu na wst&#281 ;p ie zaznaczam, że nie wiem jak to jest z Mixem i Masterem, bo dośc późna pora zmusza Mnie do słuchania na dość słabych słuchawkach :) Pianinko dosyć ładne, choć mogłoby być ciut głośniejsze, Pad całkiem fajny, Breakbeacik też dość dobry, ładnie skompowany, ale też mógłby być lepiej nagłośniony. Wokal Mi się całkiem podoba, w oryginalnej wersji chyba leci nieco wolniej. Ale tak to jest dobrze wpasowany. Cała perka również powinna być głośniej, chyba tylko oprócz Clapa w dalszej części. Kicka mało słyszę, przynajmniej na słuchawkach, więc tego nie ocenię. Clap dość ładny. Tylko lekko monotonnie się miejscami robi. Brakuje Mi tam jakiegoś Moog Bassa cichego, żeby podkreślał z czasem klimat tego utworku. Tak to co tu dużo mówić - jest na ogół dobrze, ciekaw jestem jak wyszedł Mix i Master. Nie jest źle, dajesz radę tymi Remixami :) Pokuś się o stworzenie coś Swojego, bo na razie takich utworków nie słyszałem. Całkiem ładnie wyszło :) Powodzenia w dalszych produkcjach :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no to poczatek mi sie podoba, widze kolega jak pamietam to juz 2 utworek zremixowal rihanny :) heh, ale podoba mi sie, tyle ze nie wiem czy dobrze slysze na tym zippy czy to tak u ciebie gra ze troche ten vocal na poczatku za cicho gral, lecz pozniej juz nadrobil, moglbys wrzucic to na inny server bylo by lepiej slyszalne :) ale ogolnie podoba mi sie takie przyjemne dla ucha :) pozdro
ODPOWIEDZ