SoundGate-Adagio For Ilusion

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
bartx
Nowicjusz

SoundGate-Adagio For Ilusion

Post autor: bartx »

Zapraszam do ocenki :)

Kod: Zaznacz cały

http://www11.zippyshare.com/v/13407951/file.html
DJ Krzyk

Re: SoundGate-Adagio For Ilusion

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Wokal (Disco Party Sex) pożyczony z nutki A-LeeX'a - House 4 You :D O ile dobrze słyszę. Nie będę po kolei oceniał instrumentów Perkusyjnych, bo ogółem cała perka Mi spasowała. Kick mógłby być ciut lepiej nagłośniony i podbity. Bassik całkiem dobry, BassLine też Mi się podoba, ciekawego Filla dałeś w niektórych szybkich przejściach, choć jest On już coraz częściej używamy i powoli Mi się przejada. Snare'y całkiem dobre, Melodia jest oryginalna z tego co słyszę. Dźwięki Leadowe na ogół dobre. Co Ja tu będę oceniał - technicznie dośc poprawnie, Mix i Master całkiem w porządku (choć Mix lekko bym poprawi&#322 ;) , co do Melodii to się nie wypowiem, bo zapewne są wzięte z Midka i to nie jest Twoja twórczość. Ciekawe połączenie, dźwięki też dają niektóre (tylko nieliczne Mi się nie podobały). Tak to ogólnie ciekawie to wyszło. Zachęcam do dalszej pracy :)

Pozdrawiam :)
bartx
Nowicjusz

Dzięki takim kamentarzom aż chce sie pracować dalej :)

Pozdrawiam i zapraszam do dalszego komentowania ,przyjme każdą krytyke ;)
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

gdyby to byl twoj walek od poczatku do konca to bylbys wielki :) ,qrde nie potrafie oceniac bo nie wiem co jest twoje co nie,ale kawlaek jest naprawde zajebisty i jeden z bardziej podobajacych sie mi z tych ktorych mialem przyjemnosc tu odsluchiwac,pozdrawiam,a i klimat z adagio kozacki,te pianko nadaje klimatu,dobre dobre,po adagio leci kick z bassem,mysle ze z tego moglbys zrobic jakis odrebny walek
bartx
Nowicjusz

Dzięki :) a myślę nad kawałkiem myślę :P Tylko czasu brak :/

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ