[28.01.09] KOZACKA PREMIERA !!Francois Dennig - Heart Xplosion(Original mix)!!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

[28.01.09] KOZACKA PREMIERA !!Francois Dennig - Heart Xplosion(Original mix)!!

Post autor: Zalef aka Staffu »

Szukaliśmy tej nuty wraz z Jonkiem szmat czasu i tyle cośmy napsuli sobie przez nią krwi to głowa mała ;p ;d alle...warto było!!!!!! nas obu ona wrecz zabija i podejrzewam,że z Wami będzie podbnie ;] ;p ; a,że mamy dobre serca to się nią z Wami dzielimy ;)

Mamy dla was 2 wersje (1 normalna, 2-ga troszeczke ma podkrecone tempo)
1.

Kod: Zaznacz cały

http://hostuje.net/file.php?id=ee5a878ade91dd058b99b86fa015758f
2.

Kod: Zaznacz cały

http://hostuje.net/file.php?id=3a306dd4a921036687a671dcab757fb5
Chyba nie sklamiemy dodajac ze jest to premierka w Pl bo na zadnym innym forum jej nie bylo... :P

Znajcie nasz dobre serca ludziska bo dajemy wam ja za darmo!! xD

THX MILE WIDZIANE
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Re: [28.01.09] KOZACKA PREMIERA !!Francois Dennig - Heart Xplosion(Original mix)!!

Post autor: Jonek9FCB »

Malina :D Mnie nuta łamie w pół !!! Szukałem jej pół roku i dzięki pomocy Michała mam ją od wczoraj ;) Nawet jest już u mnie jako dzwonek xD :D ;p :] Osobiście zdecydowanie wolę szybszą wersje :D Alle ogółem jest zajebista ;)

A przyszłość tej nutki na muzikum widzę tak... : Na oko z 50komentarzy i drugie tyle thanks'ów :] I ogólny wymiot w środowisku ;) :D haha :D ;p :] ;)
Tomek92

Re: [28.01.09] KOZACKA PREMIERA !!Francois Dennig - Heart Xplosion(Original mix)!!

Post autor: Tomek92 »

no panowie duże słowa uznania naprawdę fajna nutka :) thx to za mało jak na taką robotę :D
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Tomek92 pisze:no panowie duże słowa uznania naprawdę fajna nutka :) thx to za mało jak na taką robotę :D
Jesli chcesz to nie pogardze doladowaniem na komórke :P !!
Awatar użytkownika
Qbik
Użytkownik

Post autor: Qbik »

Znam to uczucie gdy się czegoś szuka sporo czasu, aż w końcu dopina się swego i znajduje upragnioną nutkę, stąd spory + za wtrwałość, chyba że znaleźliście ją przez przypadek? wtedy też + ale trochę mniejszy :P PPP Żebyście nie wpadali w zbytnie samouwielbienie powiem że średni traczek... :ppppp heh, nie no joke, całkiem spoko nutencja :D chociaż pod koniec utworu gra tyle dźwięków na raz, że robi się lekki rozgardiasz :D Pozdr.
Awatar użytkownika
fi'zi:k
Specjalista

Post autor: fi'zi:k »

Większymi nie mogłes?! Jak sie spodoba to wrócę z editem:p
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

fi'zi:k pisze:Większymi nie mogłes?! Jak sie spodoba to wrócę z editem:p
Mialo byc czcionka 9 ale byla tylko 7 :(
madrapaster

Post autor: madrapaster »

ciekawy numer :) przyznam sie szczerze ze nie słyszałem tego nigdzie a robi wrażenie dzieki
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Post autor: Jonek9FCB »

Małe sprostowanie ;p Michał napisał kozacka premiera,ale ta nutka ma już pół roku tylko,że do dziś była only na płatnych stronach :] Więc możecie się czuć bardziej wyróżnieni :D ;p :]
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Po pierwsze panowie - jeżeli nadal będziecie sobie podbijać ten temat kolejnymi odpowiedziami na posty komentujących to marny widzę los tego tematu...
Tak wiec się opanujcie troszkę ;)

No a po 2gie utworek powiem szczerze szalu na mnie nie zrobił i nie wywarł niewiadomo jakiego wrażenia...
Średniak... 6 / 10 u mnie to max, ale jak kto lubi ;)

Gratuluje jednak wytrwałości w poszukiwaniach :D
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Krzysiek, ja będę podbijał tematy za chłopaków :p Mam chody u modów więc wiesz ;D Janek i Michau - gratuluję wytrwałości, jak temat spadnie na dalszą stronę to piszcie mi pw i będę podbijał :D
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Z racji ze Masak ma dzis urodziny, wszystkiego najlepszego w dalszym psuciu nastrojow forumowiczom :D / co do kawalkow to przyznam ze sa dobre, choc zadnej rewelacji nie ma, zdecydowanie wole original mix ;) - no i temat podbity :p
ODPOWIEDZ