Dave Darrel vs 50 Cent - Children In Da Club (dudda mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
adammm
Nowicjusz

Post autor: adammm »

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/62313706/file.html
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Re: Dave Darrel vs 50 Cent - Children In Da Club (dudda mix)

Post autor: DeeJay Yang »

widze jakis remix muzyki clubowej polaczony z rapem :P Dave Darrel lubie tego producenta, wracajac do twojego remixu, hmm ja nie przepadam za tego typu remixami z rapem, ale ogolnie to naprawde dobrze to zrobiles, pianko mi sie podobalo, tyle odemnie :) pozdro chyba sie nie ma za bardzo do czego doczepic :) tak dalej :)
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

przyznaje racje Toxicowi Dave Darell jest zajebis.. lepszy od klassa napewno ;D a wracajac do twojego remixu no to tak podoba mi sie to pianko i ogolnie fajnie wsyztstko dopasowales a ja lubie takie remixy z rapem :) :D
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Nie wiem z jakiej strony mam oceniać to połączenie - jeśli to jest oryginalna nutka Dave Darrela (zapomniałem po prostu jak brzmi), to powiem, że po prostu dość dobrze dopasowałeś wokal. Jeśli to wszystko, to Twoja twórczość, to powiem krótko - dźwięki ładne, Mastering w miarę, Mix też daje radę, ogólnie ciekawie to wyszło. Nie będę się nad tym rozpisywał - jest całkiem Ok, tylko czasem wokal jakby Mi fałszował tutaj. Ale może to tylko Moje odczucie.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ