Ciekawe wejście, choć słychać lekki brak pomysłu na Nie

Ciekawie Spitchowany Bass i dość dobry Reverse Crash. Breakbeacik domowej roboty, że tak powiem, lekko Mi nie podszedł. Bassik ogólnie dobry tylko na tego typu wejścia/przejścia, do Hands-Upu Moim zdaniem się nie nadaje, dałbym tutaj bardziej agresywny, ostrzejszy. Ciekawy wokal, Kick Mi się nie podoba, zarówno barwa, jak i podbicie. Radziłbym Go wymienić, ale wiadomo, może Mi się nie podobać, a innym tak

Więc to Tobie pozostawiam wybór. Wokal całkiem ciekawy, podoba Mi się. Snare'y mogą być. Clap Mi się nie podoba za bardzo, jakiś taki przytłumiony. Orchestral Pad to chyba w ogóle oryginalny jest z Sytrusa, ale co tam, całkiem podoba Mi się

Miejscami dziwnie sucho jest, ten Lead jest zwłaszcza suchy, użyj mocniejszego Reeverba i jakiegoś cichego Delaya, żeby lepiej brzmiał, także cichego Phasera możnaby było dać na Niego, żeby nie był taki płaski. Sama barwa nie jest zła, ogólnie dziwnie pusto Mi się zdaje że tu jest. Mix do poprawki, czasami nie słychać nic, oprócz tego Leada i Bassa. Na pewno podgłośnij całą Perkusję, o jakieś 5 - 10 % żeby było ją słychać. Tak to w dalszej części praktycznie powtórka pierwszej. Hmm.. Jak na razie nie jest tragicznie, ale do świetności tutaj sporo brakuje. Masz spory potencjał Moim zdaniem, ale nie umiesz Go w pełni wykorzystać. Przede wszystkim odejdź od panujących schematów Hands-Upowych, staraj się wykręcić

ułożyć coś oryginalnego, co zaskoczy słuchacza, który powie "Warto tego posłuchać, ma w Sobie to coś" Bo zwykłe Kick-Kick-Kick-Kick, Kick-Clap-Kick-Clap, Kick-Hat-Clap-Hat nie znajdzie już wielkiego uznania

Także przemyśl to ;) Poczekam na poprawki.
Pozdrawiam :)