Funky Enemy-Electro Beats(najnowsze demko zapowiadajace nowy styl moj prosze o oceny

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Funky Enemy-Electro Beats(najnowsze demko zapowiadajace nowy styl moj prosze o oceny

Post autor: Andy Jones »

Ostry kawaleczek w moim nowy stylu ktory cwicze :)

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/56980913/file.html
Gimbus
Specjalista

Re: Funky Enemy-Electro Beats(najnowsze demko zapowiadajace nowy styl moj prosze o oceny

Post autor: Gimbus »

Początek fajny , potem to coś basso podobnego nawet spoko ale moglo byc troszke lepsze , monotonne to troszke jest , ale technicznie jak najbardziej w porządku ..

Pzdr.!
DJ Krzyk

Re: Funky Enemy-Electro Beats(najnowsze demko zapowiadajace nowy styl moj prosze o oceny

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Kick całkiem fajny, dość dobrze nagłośniony, Clapy też Mi się podobają, Loopy są bardzo ładne, ogólnie cała Perka wyjątkowo Mi przypasowała. Ciekawe Reverse Crashe miejscami się pokazują, Bassik jest naprawdę fajny, bardzo Mi się podoba ;D BassLine wyrąbisty jest :) Tylko przyciszyłbym te Bassowe dźwięki, bo grają za głośno trochę. Ogólnie jest bardzo ciekawie, o wiele lepiej Sobie tak nagle radzisz, sample są naprawdę znakomite, oby tak dalej. W pełni Mi się podoba ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

więc, fajne loopy na początku, nareszcie cos niestandardowego ;) potem wchodzi to brzmienie, nawet spoko jest, tylko troche mi ucho draźni, ale jak dla mnie jest ok. Ogólem to demko może być, zapowiada sie niezly full :D Pozdro i życzę sukcesów!
Awatar użytkownika
Mark Loudie
Klubowicz

Post autor: Mark Loudie »

ho ho dla mnie dobre podoba mi się :D czekam na fulla

PozdR0 !
Awatar użytkownika
DJ Freshwinter
Użytkownik

Post autor: DJ Freshwinter »

w klubie moze byc.. ale na codzien nie wiem.. nie wchodzi mi to.. tak czy inaczej dobre wykonanie.. gratulacje :)
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

dzieki wsyztskim za ocneny :) ) :D
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

chcialem ocenic ale nie odpalilomi...sory
ODPOWIEDZ