Ten Breakbeat na początku nie przypadł Mi za bardzo do gustu, jest dziwnie suchy. Reverse Crash może być, Bass jest dość często używany, przejadł Mi się lekko. Kick nie kopie praktycznie w ogóle, przydałoby się EQ na Niego, to Snare tam mocniej puka, bo idzie linią Kicka. Ride'a na Kicku mało słychać. Clap ujdzie w tłoku, Mix generalnie mocno do poprawki, Hi-Haty trochę ścisz. Potem ten wokal jest dziwnie schowany w Filtrze, Moim zdaniem nie pasuje tam zupełnie, BassLine pod Niego dziwnie ułożony, te Applause Clapy często używane w kawałkach, Lead Mnie nie zachwyca, Melo bardzo proste, mało popracowałeś nad Nim. Przejścia też takie mało rozwinięte, choć nad niektórymi nawet popracowałeś, potem dość dziwna kompresja jest nałożona na Kick, Potem znów wchodzi motyw z Bassem i Breakbeatem, dałbtym jakiś pocięty wokal w międzyczasie, pokombinowałbym mocniej z tym kawałkiem. Tutaj słyszę mało innowacji, wszystko jest trochę schematyczne, właściwie wszystko powtarza się w dalszej części, nie ma jakichś rewolucyjnych zmian, Melo tylko jest wprowadzone na drugą oktawę, ale Moim zdaniem fałszuje trochę. Ogólnie popracowałbym jeszcze nad tym Remixem i to mocno, zanim zdecydujesz się wysłać je Lookasowi

Pamiętaj jednak, że to tylko Moja opinia i nie musisz się akurat Mną w 100 % sugerować

Jednak słyszę błędy, które powinny być zlikwidowane
Pozdrawiam