Lookas Peace feat.Craig L.A. - I Late To My Train(Dj Jony Remix 2009)Demo

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Lookas Peace feat.Craig L.A. - I Late To My Train(Dj Jony Remix 2009)Demo

Post autor: DjJony »

Witam tu predstavujem zatial prve demko z pesnicky Lookas Peace feat.Craig L.A. - I Late To My Train
No to posudte sami ci moze byt a mozem pokracovat alebo mam zmenit styl
Link:

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/76261734/file.html
no to cakam na komentare
Dakujem S pozdravom ^D ^^D ^ ^D^
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Re: Lookas Peace feat.Craig L.A. - I Late To My Train(Dj Jony Remix 2009)Demo

Post autor: DeeJay Yang »

chyba link wygasl :P jesli ma ktos ocenic to re up :) pozdro
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

u mnie jest dobrze ;p , więc, na początku bass nieźle daje kopa, nawet niezle pianko ale słysze tam jakiś fałsz, w 1:25 juz słabo słychać melo, bass tam głownie dominuje a powinno melo ;) . Pozdro!
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

no to tak: wejście mógłbyś zrobić lepsze :) choć nie jest złe :) poźniej wox nie idzie zabardzo w tempo :( bass fajny, kicka podbij troche, melo jest spoko, lead też, ale podgłośnij je, bo dominuje tam bass, a raczej powinien lead ;) ogólnie fajnie wyszło, choć jest troche błędów :) pozdrawiam
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Dycha, jak Kick ma być bardziej podbity, według Mnie jest On nabuzowany aż do przesady ;) Przydałoby się lepsze wejście Moim zdaniem, Crash na początku taki Sobie, mogłeś dać Delaya na Niego. Bass i Arp nie są złe, całkiem ciekawe te brzmienia, tylko ten BassLine Moim zdaniem jakoś dziwnie ułożony został. Wokal nie pasuje zupełnie, popraw to koniecznie, bo to poważna wada. Fajny potem Lead/Bass na dwóch oktawach, całkiem Mi się podoba, ciekawe to Pianinko, Melo dość ciekawie skomponowane. Potem wchodzi Lead, jest trochę za mało soczysty jak dla Mnie. Potem już nic kompletnie nie słychać, po na Kicku jest straszna kompresja - Jony, zlikwiduj koniecznie tę kompresję w dalszej części utworku, bo wszystko zagłusza! W Twoich utworkach ciągle to słyszę, doradzam Ci, żebyś wywalił tę kompresję, a Ty uparcie przy Swoim stawiasz i walisz ten efekt, jest On zupełnie niepotrzebny. Utworek lekko jeszcze do poprawki, szczególnie wyżej wymieniona kompresja, oraz wokal. Poczekam na pełną wersję.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ