Więc: Ten dźwięk na początku (jak to określił Pablo$ - gitara) jest dosyć dobra, całkiem Mi się podoba. Słyszę potem ciekawy Bassik, również znalazł u Mnie uznanie, Kick ma dość specyficzną jak na ten typ Muzyki barwę, nie powiem Ci, czy jest dobrze nagłośniony, czy nie - słucham na niskiej jakości słuchawkach. Choć daję wiarę, że jest Ok

Co do perkusji to praktycznie nie mam zastrzeżeń - i ten Tamburyn i Hi-Haty są w porządku, nie ma co się do Nich przyczepiać. Dalej wchodzi ciekawy Pad, przejścia w miarę mogą być, choć nic nowego Moim zdaniem nie wnoszą

Nie jestem zwolennikiem tego Gatunku Muzyki, więc szybko przejdę do konkretów - Melodycznie dość ładnie, aranżacja daje radę, na plus zasługuje Perkusja, słyszę jej dość sporo odmian, od Tamburyna po Hi-Haty, usłyszałem ciekawe Boomy, Leadowe dźwięki Mi się podobają. Nie powiem Ci jak z Mixem i Masterem (wspomniane wyżej słuchawki). Ogólnie kawałek przyzwoity, na pewno zwolennikom tego Gatunku się spodoba

No i mam nadzieję, że to nagłe zniknięcie jednego motywu i wejście drugiego zostanie poprawione, jak sam zresztą mówiłeś

Kawałek solidny, zachęcam do dalszej pracy
Pozdrawiam :)