Dj pablo$ - Relaxing

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Paul Van Measure

Dj pablo$ - Relaxing

Post autor: Paul Van Measure »

Witam serdecznie.
Piosenka w moim stylu, kto słuchał wcześniejszych wie o co kaman :)
Głęboki bass, mnóstwo efektów, pianinko. Oczywiście klimat odpowiedni.
Ocenę pozostawiam wam drodzy forumowicze :p

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/49107616/file.html
Gimbus
Specjalista

Re: Dj pablo$ - Relaxing

Post autor: Gimbus »

Za wolno sie troche to rozwija , nie wiem aki to miało styl prezentować , ale jest w porządku , padzik fajny , break też , pianko lajcik, pozytyw ;)
Paul Van Measure

Dokładnie jest to połączenie ambientu z elementami chilloutu. Dziękuje za komentarz i liczę na więcej ( zachęta ) :D
Paul Van Measure

Liczyłem na jakieś ocenki po powrocie do domku, a tu lipa :( no trudno.
Moudy

Post autor: Moudy »

Trudno mi ocenić coś na czym się nie znam pewnie innym też
radush
Klubowicz

Post autor: radush »

Zmien poczatek, bo zacznyna sie jak jakis rip. Niezly pad ma faja barwe, ten acid w tle tez mi sie spodobal. Pianko - ok, ale jest za malo rozbudowane. Podoba mi sie ten moment od 1:36 choc brakuje mi tam pada, ktory gralby w tle. Wejscie w 2:12 w ogole mi nie spasowalo. Szybki beat i slabe melo, zrezygnowales z głebokiego bass'u, a mogles tylko zmienic jego line, bo pewnie by falszowal z tym motywem. Bardzo podobal mi sie klimat i wykonanie tej nuty ale tylko do 1:36, pozniej jest znacznie gorzej. Bardziej wolałbym spokojna nute przy ktorej moglbym sie zrelaxowac, niz nagle niepasujace przyspieszenie, psujace klimat. Oceniajac poczatek daje 8 / 10.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

No więc: Zupełnie nie Mój styl, praktycznie nie mam pojęcia jak mam się tutaj wypowiedzieć, bo Mnie takie utworki raczej nie ruszają. Ocenię więc ze strony technicznej, nie ze strony Moich odczuć ;) Faktycznie Pad całkiem ładny, początek również bym zmienił, tak jak to radził Radush, znaczy tego Breaka/Loopa bym chyba wywalił. Nutka utrzymuje dość specyficzny klimat, Pianinko naprawdę ładne, odczucie mam takie, jakby w Mroku (cała aranżacja) przebijało się jakieś światło (pianinko) :) Dźwięki ładne, Bassy Mi się spodobały, Melodycznie ciekawie, ładnie Skomponowane Linie Melodyczne. W 2:12 nabiera to wszystko szybkości, dynamiki, podoba Mi się ten motyw. Dość przyjemna ciekawostka - słyszę jak Mi Loopik w niektórych miejscach przelatuje z jednej słuchawki do drugiej, to daje odczucie takiej jakby przestrzeni. Ogólnie nutka pozytywna, ma w Sobie to coś, Mnie osobiście nie rusza praktycznie, ale miłośnikom tego stylu muzycznego na pewno przypadnie do gustu, bo wiesz o co chodzi w Produkcji i robisz dobre kawałki (zarówno pod względem klimatycznym, Melodycznym, jak i Technicznym). Zachęcam do dalszej pracy :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DJ Freshwinter
Użytkownik

Post autor: DJ Freshwinter »

Też nie mój typ muzyki ale podoba mi sie tylko czekałem na to az wrescie wejdzie kick i sie nie doczekalem :D
ODPOWIEDZ