Way Out West feat Kirsty Hawkshaw – Stealth (Original Mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Kod: Zaznacz cały

http://www.4shared.com/file/87550898/e9fdb4e/Way_Out_West_Feat_Kirsty_Hawkshaw_-_Stealth__Original_Mix__wwwmuzikumpl_paauli83.html
Way out West, zazwyczaj jest znany z ostrzejszego grania chociaz nie zawsze...bo ma w swoim zbiorze kawalki równie klimatycznie, jednak ten numer chociaz nie jest pierwszej swiezosci bo liczy sobie juz 7 lat to zrobił na mnie bardzo duze wrazenie, niewiem czy kojarzycie jeszcze Kisrty swego czasu mieszała vocalami w kawalkach, ostatnio słuch po niej zaginał, dlatego proponuje zasiegnac kawałków gdzie jest 'obecna', pozatym beat i sample. Oraz panujace emocje przy odsłuchaniu. Polecam :)

Pzdr. :)
Awatar użytkownika
Corwin
Nowicjusz

Re: Way Out West feat Kirsty Hawkshaw – Stealth (Original Mix)

Post autor: Corwin »

Way Out West pamiętam przez niesamowite Don't Forget Me, a konkretniej remix Tiesta. Stealth mam od paru latek i przyznaję że też jest niezłe. Wokal Kristy daje fajny klimat a melo jak przystało na Way Out West jest niepowtarzalne.

Pozdrowionka Corwin
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Dwa albumy WOW to jedne z największych perełek w moich muzycznych zbiorach :) Kawałek nie jest może tak rewelacyjny jak Mindcircus czy King of the Funk, ale i tak bije na głowę wszystkie poptransowe gówna, którymi ostatnio katowane są nasze uszy. A Kirsty faktycznie ostatnio przycichła, trochę szkoda - imo brzmi znacznie lepiej od przereklamowanej Tiff Lacey ;)
Awatar użytkownika
scooter1112
Weteran

Post autor: scooter1112 »

Mam kawałek, dzięki za przypomnienie bo dawno juz go nie słuchałem :) pzdr
ODPOWIEDZ