Loopika z Freefalla nie słyszę przynajmniej do tego czasu. Loopy ogólnie całkiem ciekawe, tylko lekki chaos powodują, ale są ogólnie dość dobre. Kick lichutki strasznie, w Jumpie powinien mocno Pukać, więc popracuj nad Nim. Poza tym szczegółem Perkusja na ogół poprawna, ale się ze Sobą zlewa. Przejścia nic nowego nie wnoszą, są mało rozwinięte, standardowe. Bassik jakiś taki bardziej Mi przypomina nisko stonowany Lead - średnio Mi się podoba. w 0
:40 wchodzi dość ciekawe Melo, miejscami jednak wydaje Mi się, jakby trochę fałszowało. Potem wchodzi dość znajome Mi Melo, chyba żywcem z Midka wzięde, a szkoda, Leada też przydałoby się troszkę poprawić. Potem powiem szczerze, że mało się dzieje. Schematy się powtarzają i na dłuższą metę stają się dość nudne - dałeś mało brzmień, w dalszej części mogło wejść np: jakieś ładne, uspokajające Pianinko i Pad

Na pewno wtedy byłoby ciekawiej. No cóż, poczekam na kolejne nutki, bo wiem, że będzie coraz lepiej. Tu jak na Jumpa to za słabo trochę. Życzę powodzenia w dalszej produkcji!
Pozdrawiam