Ralph Fridge-Angel (Silin Remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
silin

Ralph Fridge-Angel (Silin Remix)

Post autor: silin »

Mój jedyny jak do tej pory remix,ponieważ staram się robić własne produkcje,ale czasami jak coś nie idzie,brak weny itp. wtedy pomaga remix i człowiek się odblokuje :) .Pozytywnego odsłuchu...Pozdrawiam...

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/91772247/file.html
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Re: Ralph Fridge-Angel (Silin Remix)

Post autor: Jack Vornst »

No więc, tak ogólnie remix nawet fajny, przejscia mogą być, troche coś w tym remiksie brakuje, nie wiem czego ;)

Pozdro!
DJ Krzyk

Re: Ralph Fridge-Angel (Silin Remix)

Post autor: DJ Krzyk »

Powiem tak: Ciekawy Reverse Crash na początku, potem takie od razu wejście z Perką i Bassem.. Jak Tobie się tak podobało to Ok, nie czepiam się - Ja jednak rozwinąłbym ten początek :) Ten Bassik to taki Moog Bass, nie jest zły, ale osobiście Mi trochę nie przypasował. Kick daje radę, odrobine jeszcze bym Go podbił. Ogólnie dość suche te brzmienia są, ten boczny Lead jest dość słaby, płaski i suchy, pokombinowałbym jeszcze z Nim. Perkusja nie jest zła, Clap jest dość dobry, Hi-Haty też dają radę. Pod względem Melodycznym to mam mieszane uczucia trochę, niby dobrze, ale.. Podoba Mi się Główne Melo, ten główny Lead też jest ładny. Osobiście jak dla Mnie trochę za mało brzmień, przydałby się jakiś porządny Arp/Gate Lead na motywy boczne z Moog Bassem, więcej brzmień Perkusyjnych.. Ogólnie dość ciekawie, choć nutka Moim zdaniem wymaga jeszcze lekkiego dopracowania ;)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ