Vixa Part 3 ElectroMoudy (Mega fast klubb na wiejskie potańcówki) FULL

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Moudy

Vixa Part 3 ElectroMoudy (Mega fast klubb na wiejskie potańcówki) FULL

Post autor: Moudy »

Jak już pisałem w poprzednim temacie miałem zrobić vixe dla ziomka który do mnie napisał, ponieważ chce puszczać moje kawałki na dyskotece (pewnie w remizie :P ) Pokierowałem się kilkoma wskazówkami Dj Krzyka czyli zwiększyć tempo dodać piszczałki i ogólnie to zaśmiecić dźwiękami i tak zrobiłem. Ogólnie koleś powiedział że, jest moim fanem a już vixy nie robiłem od ponad roku chyba. Miałem jednak projekt który kiedyś rozpocząłem no i go skończyłem piszczałki używam nawet do electro (tylko oczywiście bardziej ją modyfikuje brzmieniem) Zaprasza do oceny. Pół dnia ciężkiej pracy. Proszę o ocenę ta gdzie błędy również Pzdr

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/7663471/file.html
matthewmatt

Re: Vixa Part 3 ElectroMoudy (Mega fast klubb na wiejskie potańcówki) FULL

Post autor: matthewmatt »

hahaha :D dobre ziom ha akurat do remizy i te tempo xd

dawno czegos takiego nie slyszalem , ale z punktu widzenia technicznego to nie jest takie złe tylko strasznie vixiarskie :D ale na wsi sie cieszyc beda cała wiocha sie zleci :D haahahha
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Kurdę. Zaskoczyłeś mnie i to miło. Nie lubię wixy szczególnie, ale ta nutka tak mi się spodobała, że ciągle jej słucham. Dobra robota. Rureczka świetna, bit skoczny, efekty dobre, dźwięki poboczne mi się podobają. Nic dodać nic ująć. I bez względu na opinie innych, ja uważam że to jest całkiem niezłe. Podoba mi się. Zostaje na dysku
Pozdrawiam
Moudy

Post autor: Moudy »

matthewmatt pisze:hahaha :D dobre ziom ha akurat do remizy i te tempo xd

dawno czegos takiego nie slyszalem , ale z punktu widzenia technicznego to nie jest takie złe tylko strasznie vixiarskie :D ale na wsi sie cieszyc beda cała wiocha sie zleci :D haahahha
Sorry ze to pisze i robie off topa. Ale żeś doje** że spadłem z krzesła :D ^D^

#
Dzięki Pablo$ i matt...
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Początek troszkę Mi przypomina dawny styl Hyperallstarsa - podobny Kick i Loopy. Od razu słyszę szybsze tempo - i dobrze właśnie, bo w Remizach lubią takie szybkie tempa xD Rura całkiem poprawna, jak to Rura, troszkę taka sucha jest, ale może być, przejścia typowo takie Vixowe, jakieś tam wokale powkładane. Główny Lead do Vixy też daje radę, Melodia niezła xD Ogólnie co Ja tu będę oceniał szczegółowo - powiem pokrótce: Mix i Master mógłby być niby lepszy, ale to tu nie za bardzo się Moim zdaniem liczy, Melodycznie dosyć dobrze, przejścia takie typowe, ale całkiem ciekawie wykombinowane, dynamicznie, szybko, teraz tylko założyć białe rękawiczki, gwizdek w gębe i jadziem do Remizy hehe ;D

Pozdro :)
djatom
Użytkownik

Post autor: djatom »

widze że większość zapomniała jak się bawiła przy rytmach Klubbheads-a!!!!!
i w tym momencie mnie obrażacie bo ja mieszkam na wsi!!! u nas nie ma imprez w remizach i to jeszcze z taką muzyką
jak jesteście takimi mieszczuchami(pewnie 95% z was pochodzi ze wsi) to przejedźcie sie na prowincję do jakiejś dobrej imprezy i zobaczycie jak sie tam dopiero ludzie potrafia bawić!!!!i jak muza tam leci!!!!
a co do utworku to nawet fajny ale to już nie te czasy
ale fajnie czasem powspominać
pozdrawiam
ODPOWIEDZ