Na początku ta perkusja jest troszkę cieniutka, ogólnie na wejście przydałby się jakiś Downlifter/Crash i pełniejsza perkusja - jakiś Loop

Kick dosyć dobrze jak na ten styl muzyczny nagłośniony, choć Ja bym jeszcze z Nim poeksperymentował. Clap Mi się nie podoba, te Close Hi-Haty również. Przejścia - nic szczególnego, mogłeś bardziej się wysilić z Nimi. Początek jednak jest zdecydowanie za długi, motyw z Bassem powinien wejść nieco szybciej Moim zdaniem. Ten Bass też troszkę za głęboki, spróbowałbym innym Bassem tutaj zagrać. Ciekawie wyłania się ten boczny Lead z Filtra. Jego Melodia nie jest taka zła, słychać w tle dosyć ciekawe Downliftery, są ciche, ale to nawet dobrze, bo nie kłują w uszy

W dalszej części gra całkiem niezły Pad - ogólnie dźwięki Leadowe nie są złe, całkiem ciekawe brzmienia tutaj użyłeś

Tylko ten Lead w dalszej części, taki co wchodzi w około 3
:10, zaczyna wchodzić z Filtra, zupełnie Mi nie poszedł, nie ma za dobrej barwy według Mnie. Ogólnie nie znam się zbytnio na tym stylu muzycznym, więc Moja ocenka może nie być jakaś specjalnie dobra

Podsumowując: Melodycznie nie jest źle, Mix troszkę bym poprawił, Master w normie. Kick jak już mówiłem, na ten styl dosyć dobrze bije. Perkusję trochę bym wypełnił, dodałbym parę dźwięków perkusyjnych. Brzmienia Leadowe są na ogół dobre, pokombinowałbym więcej, zrobił jakieś lepsze przejścia, dodałbym wstawki, zmieniłbym w dalszej części Melo - ogólnie zrobiłbym coś, żeby zlikwidować monotonię

Powodzenia w dalszych produkcjach.
Pozdrawiam :)