The Hitman - Energy Ist You 2009(Dj Jony remix) Demo

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

The Hitman - Energy Ist You 2009(Dj Jony remix) Demo

Post autor: DjJony »

WItam Mam pre vas nove demo mojeho najnovsieho remixa
Skladba je Energy Ist You od The Hitmena
Je to mix ale demo verzia je v nej pouzite zatial originalne melo ale uz pracujem na dalsiom no to nechajte sa prekvapit.
Link:

Kod: Zaznacz cały

http://www5.zippyshare.com/v/42133583/file.html
^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^ ^D^ ^
Poprosil by som o komentare Dakujem
S Pozdravom
Moudy

Re: The Hitman - Energy Ist You 2009(Dj Jony remix) Demo

Post autor: Moudy »

Na początku nie podoba mi się ta zabawa up/down filtre.. To przejście jest masakrycznie nagłe bez zapowiedzi, bez efektów ale to demo. Później bass fajnie wchodzi.
Przyjemnie gra to piano. Jump kick albo mi sie zdaje dość fajny. Przyjemnie się tego słucha.
Tylko nie podoba mi się ta zabawa tymi filtrami. Numerek całkiem dobry vox, tylko trochę na początku nie pasuje. Ale poza tym to nie tak źle
7,5 / 10 ocena
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Dakujem Za komentar no i to cekam i na ostatnich
komentare dakujem
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Przestraszyłem się tego FX na początku ;p Tak jak kolega wcześniej powiedział... nie baw się tak filterkiem ;p Vocal fajny... ale nie wpasowany. Popracuj nad tym. Lead... hmm... znowu bawisz się filterkiem... i znowu lipa.
Ogólnie to dużo do poprawki ;)
Ale poczekam... obyś coś fajnego wykręcił ;)
pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

powiem tak bass ma dziwne brzmienie jak dla mnie to psuje to troszke... lead to jakis suchy jest... vocal dziwny napewno nie wpasowny jest... i dziwnie brzmi.. moim zdanmiem cos majterkowales nad master i dlatego.. loop dzxiwny.. tyle odemnie
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

NO Barzo dakujem za komenty no i to cekam na dalsie a pokusim sa upravit cos a cosi vilepsit no i uvidzice co bude z toho
S pozdravom
Awatar użytkownika
karolkni
Użytkownik

Post autor: karolkni »

no za bardzo mi si sie nie spodobało no ale źle też nie jest wszystko się nie musi podobac ;) ;) ;) ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Oj faktycznie ten Downlifter za głośno na początku. Mogę się zgodzić z poprzednimi komentarzami, mogłeś nie używać w ogóle tego Filtra, psuje On całe wrażenie na ten utworek. Trudno coś tu wywnioskować, wszystko ten Filter psuje, powiem Ci, że Bassik całkiem ciekawy barwą, może bym trochę pokombinował jeszcze z tym brzmieniem, przyciszyłbym Go. Kick dosyć dobrze nagłośniony, ale jego brzmienie również Mi się nie podoba. Perkusję dosyć słabo słychać. Przejścia mogłyby być troszkę lepsze. W dalszej części słyszę dosyć ciekawy Breakbeacik, tylko ma On na Sobie dosyć standardowe dźwięki. Bassik Sawowy na dwóch oktawach dosyć ciekawy, wokal nie wpasowany zbyt dobrze, Pianinko gra na za wysokiej oktawie i kłuje w uszy, obniż to Pianinko o oktawę-dwie w dół, lepiej będzie brzmiało. Główny Lead troszkę cienki jest - dałbym Mu jeszcze w Melo oktawę wyżej. Melo chyba wzięte z Midka, jeśli się mylę, proszę Mnie poprawić :) Ogólnie średniawo trochę, wierzę, że pełna wersja będzie lepsza :) Zachęcam do dalszej pracy :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ