W tym Loopie lekko nie podoba Mi się Close Hi-Hat, ale to już chyba zależy od gustu. Ogólnie reszta Loopa, jak i cała Perka jest całkiem dobra. Kick dosyć dobrze nagłośniony i podbity, ciekawe te Crashe. Przejścia niczym szczególnym się jakoś nie wyróżniają. Cały ten motyw początkowy mógłby być troszkę urozmaicony, jakimiś pojedynczymi Synthami. Pad faktycznie, jak to wspomnieli poprzednicy, mógłby wejść z Filtra, ogólnie jednak całkiem Mi się On podoba, pokombinowałbym z Nim może na wyższej oktawie, ale taka oktawa też całkiem pasuje. W dalszej części te Clapy idące po Linii Kicka również są całkiem dobre. Saksofon (czy jakaś trąbka, nie jestem w stanie powiedzieć dokładnie co to jest) również przyjemnie gra. Bass Mi się nie podoba - popularne brzmienie, zaczyna Mi się nudzić, Doon takie wykręcił w Swoim Proju. Za mało głębi ma ten Bass trochę, ogólnie zaczyna Mnie nudzić także jego BassLine, choć tutaj słychać lekką zmianę w wyżej wymienionym BassLinie. Ogólnie wszystko gra całkiem poprawnie, tylko w dalszej części troszkę monotonnie się robi, ale to już chyba zależy od gustu. Przydałby się tutaj wokal, żeby właśnie nie było zbytnio tej monotonii - a dopasować się Go na pewno da, wystarczyłoby trochę więcej posiedzieć. Tak to ogólnie nie jest tak źle, Mnie osobiście jakoś szczególnie nie porwało, motyw z Bassem jakoś taki mało żywy. I ten brak wokalu mocno Mi się daje we znaki. Poczekam na nastę

ne produkcje.
Pozdrawiam.