A więc: Na początek dość ciekawy Crash i Downlifter. Loop Mi się naprawdę bardzo podoba. Kick jak dla Mnie jest nawet dobrze nagłośniony oraz podbity, wszystko gra w miarę rytmicznie, przejścia takie trochę oklepane (choć ten Fill na pierwszym przejściu ładny), ale ogólnie podobają Mi się przejścia, nic nie trzeszczy, załączone są tam ciekawe Upliftery. W tle gra potem powtarzający się wokal, ten Synth w Filterze również Mi się podoba

No ogólnie początek jest wyśmienity. Potem dosyć dobrze wpasowany wokal, podoba Mi się On na ogół, Pianinko dosyć ciekawe, ma na Sobie ładne Akordy, fajne przejście do Bassu. Bass natomiast jest już naprawdę często używany przez różnych producentów tego gatunku muzycznego, często na Niego trafiam, przez to zaczyna Mi się przejadać. Nie mówię, że jest zły, barwa całkiem Mi się podoba, ale ma za mało głębi i jest za cichy Moim zdaniem. Pokombinuj z Nim na EQ, powinien wyjść lepszy efekt. Co do jego BassLine'u to też jest dosyć standardowy. Wokal ładnie wkomponowuje się w całą piosenkę. Troszkę mało brzmień w tym utworku użyłeś, w niektórych miejscach staje się lekko monotonny, ale jakość i barwa brzmień (zarówno Leadowych, jak i Perkusyjnych) jest naprawdę wysoka, praktycznie nie ma tu co zmieniać z barwami brzmień, wszystkie z góry na dół Mi się podobają. Tylko popracuj jeszcze nad tym Bassem i zlikwiduj monotonie, daj jakieś poboczne motywy, dodatkowe brzmienia (krótkie Synthe, Scratche itp) i powinna wyjść naprawdę kozacka nutka

Powodzenia w dalszej produkcji
Pozdrawiam