50 Cent ft. Katerine-Ayo technology 2009 (dudda rmx)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
adammm
Nowicjusz

Post autor: adammm »

Kod: Zaznacz cały

http://www16.zippyshare.com/v/56671916/file.html
Paul Van Measure

Re: 50 Cent ft. Katerine-Ayo technology 2009 (dudda rmx)

Post autor: Paul Van Measure »

Powiem tylko tyle. Dla mnie to jest cudeńko. Jesteś mistrzem remixingu. Wszystkie Twoje dzieła są na moim I podzie. Gratuluję. Może pomyślisz o wydaniu płytki? The best of???
Pozdrawiam
Jeśli przyjmujesz zamówienia to ja poproszę Justin Timberlake - My love ;D
Awatar użytkownika
adi1994
Użytkownik

Post autor: adi1994 »

Taki bardziej komercyjny kawałek. Ten vox z 7 sekundy który się dalej jeszcze powtarza jakoś mi nie psuje,ale ta gitara akustyczna b.dobrze pasuje :) . Znowu ten vox z 7 sekundy...on psuje cały aranż! Jak leci vox 50 cent'a nie wstawiaj tego voxa połamanego. Bardzo dobre leady zrobiłeś ;) . Ogólnie nutka bardzo dobra z potencjałem gdyby nie to że trohe nawala aranżacja to nutka byłaby fuull wypas hehe. 8,5/10(było by 10/10 gdyby nie aran&) .
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Moze i jest dobry ale jest takim pasozytem że w d*pie go mam i nie oceniam ;/
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Jden z poprzednikow mial racje,mysle tez,ze ten przerywany vox do centa mozesz odpuscic,ale ogolem w nute slychac wlozony zostal duzy wysilek.Wiele dzwiekow w tle,nie nudzi sie.Pelen podziw,a Hypcio,nie oceniasz to nie,po kiego wala manifestujesz swoj bol,powodzenia w dalszych produkcjach,pozdro
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Jakieś lepsze Moim zdaniem wejście by się przydało, tutaj od razu wchodzi jakby dalszy wst&#281 ;p , prawdziwego początku w zasadzie nie ma. Gitarka całkiem ciekawa, podoba Mi się jej brzmienie, Clapy również są całkiem ciekawe, to "Eeeeo" zlikwidowałbym, bo jakoś tam nie pasuje i tak jakby fałszuje, nie podoba Mi się takie coś. Kick dobrze podbity i nagłośniony, barwa również nie jest zła, Perkusja na ogół również poprawna, ale została zdecydowanie w tle, czasem jej nie słychać, popracuj troszkę nad Mixem, przejścia są jakie są - mogłyby być trochę lepsze, ale przyczepić się do Nich też w zasadzie nie można. Tutaj nie spodobały Mi się niestety brzmienia Leadowe - raz, że ich jest zbyt mało, dwa, że właśnie barwa chociażby tego Leada nie zachwyca Mnie. W dalszej części powtarzane schematy, robi się lekko monotonnie, sprawę znów ratuje tylko wokal, przez wokal ta nuda jest praktycznie wyeliminowana. Ogólnie nie będę się bardziej rozpisywał, powiem krótko - dobrze, ale bez błysku, jak to było w poprzednich nutkach. Niektóre nutki po prostu świetnie Ci wychodzą, niektóre natomiast są średnie.. Ale może to tylko Moje zdanie, czekam na dalsze utworki.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ