A więc: Jakieś lepsze Moim zdaniem wejście by się przydało, tutaj od razu wchodzi jakby dalszy wstę

, prawdziwego początku w zasadzie nie ma. Gitarka całkiem ciekawa, podoba Mi się jej brzmienie, Clapy również są całkiem ciekawe, to "Eeeeo" zlikwidowałbym, bo jakoś tam nie pasuje i tak jakby fałszuje, nie podoba Mi się takie coś. Kick dobrze podbity i nagłośniony, barwa również nie jest zła, Perkusja na ogół również poprawna, ale została zdecydowanie w tle, czasem jej nie słychać, popracuj troszkę nad Mixem, przejścia są jakie są - mogłyby być trochę lepsze, ale przyczepić się do Nich też w zasadzie nie można. Tutaj nie spodobały Mi się niestety brzmienia Leadowe - raz, że ich jest zbyt mało, dwa, że właśnie barwa chociażby tego Leada nie zachwyca Mnie. W dalszej części powtarzane schematy, robi się lekko monotonnie, sprawę znów ratuje tylko wokal, przez wokal ta nuda jest praktycznie wyeliminowana. Ogólnie nie będę się bardziej rozpisywał, powiem krótko - dobrze, ale bez błysku, jak to było w poprzednich nutkach. Niektóre nutki po prostu świetnie Ci wychodzą, niektóre natomiast są średnie.. Ale może to tylko Moje zdanie, czekam na dalsze utworki.
Pozdrawiam