same dzoneczki i jakis lead nawed ciekawie brzmia ale tam jest strasznie sucho wez cos doloz i wogole.. pozniej ten drugi motyw ciekaiw sie zapowiada lecz kurcze krotko i nie ma rozwiniecia zadnego kick dobrze podbity i naglosniony pozdro
Powinieneś w sumie Sam zacząć coś komentować, żebyś nie został Pijawką, że żądasz komentarzy, a Sam ich nie dajesz, ale to już Swoją drogą. Ocenka: W zasadzie nie ma tu czego oceniać za bardzo, walniętych ledwo kilka dźwięków, przez co przez prawie cały utwór grają dzwoneczki. Sama barwa tych dzwonków ujdzie w tłoku, Melo oryginalne z tego utworku, przygrywa tam jakaś Orkiestra/Skrzypce, nie wiem co to jest, w każdym razie za ciche trochę. Ogólnie kawałek daje wrażenie, że jest suchy, mało energiczny, w ogóle nie ma Powera, więcej brzmień mogłeś użyć w tym motywie z dzwonkami, jakiegoś Pada, albo Arpa. W dalszej części ten Bass zupełnie Mi nie podszedł, brzmi standardowo, a do tego nie podoba Mi się barwa, choć to już od gustu zależy. Nad tym przejściem posiedź trochę, żeby nie było puste. Widzę, a raczej słyszę, że przynajmniej (tak Mi się wydaje) BassLine'a sam skleciłeś, za to plus. Ogólnie nie ma tu co za bardzo na razie jeszcze powiedzieć, cztery brzmienia włożone, na dodatek prawie żadne Mi się nie podoba.. No pracuj nad tą nutką, może coś z tego wyjdzie.
na koncu odsluchu czyli po parunastu sekundach hehe myslalem ze strasznie mi buforuje, lecz to byl nagly koniec, nie jestem profesjonalista ale jak dla mnie to 3=/10 a dlatego 3= bo podoba mi sie oryginalny kawalek no i film oczywiscie, duzo owocnej pracy zycze!