[OLD]Gabriel & Dresden ft. Molly Bancroft - Tracking Treasure Down(Gabriel & Dresden)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
hofcik1
Klubowicz

[OLD]Gabriel & Dresden ft. Molly Bancroft - Tracking Treasure Down(Gabriel & Dresden)

Post autor: hofcik1 »

Świetny utwór Gabriel and Dresden...szkoda, że duet ten już się rozpadł:( Jedna z ich produkcji, którą bardzo uwielbiam...vocal damski & męski i to "klaskanie" w ich stylu! Codziennie jej słucham ^D^

Gabriel & Dresden ft. Molly Bancroft - Tracking Treasure Down (Gabriel & Dresden Club Mix)

Kod: Zaznacz cały

http://www19.zippyshare.com/v/14633835/file.html
To również jest jeden z moich ulubionych remolków Gabriel & Dresden ^D^

Rachael Starr - Till There Was You (Gabriel & Dresden's 12 Step Program Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www20.zippyshare.com/v/75093786/file.html
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Re: [OLD]Gabriel & Dresden ft. Molly Bancroft - Tracking Treasure Down(Gabriel & Dresden)

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

No, to to jest żelazny klasyk na każdej imprezie u mnie, absolutnie nie do zdarcia :] I nie wie czy taki stary kawałek, bo z 2006 :p W każdym razie genialny jest, 10/10!
Awatar użytkownika
marzena
Użytkownik

Re: [OLD]Gabriel & Dresden ft. Molly Bancroft - Tracking Treasure Down(Gabriel & Dresden)

Post autor: marzena »

Oj kawałka sie kiedyś słuchało, dzięki za przypomnienie bo nutka jest świetna. pzdr
Awatar użytkownika
imps
Weteran

Post autor: imps »

zdecydowanie jeden z elitarnych kawałków, do przesłuchania dla każdego szanującego się trancera ;) warto podbić i przypomnieć nowym słuchaczom

a autora prosimy o re-upload ;)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Imps, powinieneś znaleźć tę nutę w dziale z albumami, wrzucałem jedną czy dwie płyty G&D ;)
Awatar użytkownika
imps
Weteran

Post autor: imps »

nutkę mam na kompie, pomyślałem żeby wrzucić tu i znalazłem ten temat więc się wypowiedziałem a re-upload to dla potomnych :P
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Taaaak :) Popieram Masaka :D Kawałek wszech czasów . Piekny Vocal. Gdyby Josh Gabriel i Dave Dresden znowu razem zaczeli by produkować. . . Ale to niemożliwe chyba już :(

Wg. mnie nie bedzie już takiego Duetu i takich producentów. . . W Tym Duecie wg. mnie byli najlepsi. Nigdy nie spotkałem sie z takimi kawałkami :) Świetni producenci. Robią teraz karierę Solową ale to juz nie jest to. . . A duet ponoć rozpadł sie za to , że Josh i Dave nie zgadzali sie jakie mają robić kawałki. . . :(

G&D Forever !!!

:)
SemiCom

Post autor: SemiCom »

rmx Wippenberga 128 etc. jak dla mnie najlepszy ten 2 w kolejności ;) super nuta
Awatar użytkownika
hofcik1
Klubowicz

Post autor: hofcik1 »

Link odnowiony :D
ODPOWIEDZ