Sarah McLachlan - The First Noel (Dash Berlin Remix) Vocal <3

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Sarah McLachlan - The First Noel (Dash Berlin Remix) Vocal <3

Post autor: Zegar »

Witam :) Mam Wam Do zaprezentowania dzisiaj Świeetny wałek Remixowany przez Dash Berlin. Przepiekny Vocal Od Sarah McLachlan po prostu hipnotyzuje :D Przepiekna melodia. . . Polecam Wszyskim Fanom Dash Berlin :D Co prawda kawałek troche w innym stylu ale to nie zmienia faktu , że jest piekny :)

Sarah McLachlan - The First Noel (Dash Berlin Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/61085408/file.html
SunEks
Użytkownik

Re: Sarah McLachlan - The First Noel (Dash Berlin Remix) Vocal <3

Post autor: SunEks »

Jak dla mnie kozak nuta, ten spokojny vocal przy tej muzyce .. konkret, nic dodać nic ująć ! kolejna nuta do kolekcji :) thx !
Yasman

Post autor: Yasman »

masz racje :) moze i troszke odmienny klimat ale wyszlo to wszystko jak najbardziej na plus :) a vocal... miodzio...
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Po pierwsze, to żadna nowość - nutę mam od połowy 2007 roku na dysku, więc swoje już ma ;) Dlatego też inny styl ma, w końcu powstała przed Till The Sky Falls Down. Po drugie zaś, wokal nie pochodzi od żadnej Cass Fox, tylko tytułowej Sarah McLachlan ;) Ale i tak thanksa za dobre chęci zostawiam :p
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

No to nabroiłem :crazy: Nie wiem co mi ta Cass Fox sie tak wkręciła :D A nie wiedziałem , że to pierwszy remix Dash Berlin :D Dzieki za sprostowanie :)
ODPOWIEDZ