parcelanoise - demko

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
parcelanoise
Nowicjusz

parcelanoise - demko

Post autor: parcelanoise »

Witam wszystkich mam dla was moje demko ocencie jak wam sie chce :)

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/34368241/file.html
Paul Van Measure

Re: parcelanoise - demko

Post autor: Paul Van Measure »

Genialny początek. Uwilbiam tego typu muzykę. Gdyby była szybsza podeszłaby już pod psychodelic ;D Świetny lead, pewnie w nazwie powinien mieć ,,psycho". Wokal także super pocięty. Perka idealna. Kick dość delikatny, nie wybija leada z gry. Bass ładny, elektryczny. Wszystko brzmi świetnie, szczerze Ci powiem, wg. mnie tylko zrób fulla, nic nie poprawiaj. Wszystko jest gicior.
Już czekam na niego
Pozdrawiam
parcelanoise
Nowicjusz

dzieki stary :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Mi ten początek zupełnie się nie podoba, ten Synth/Lead, nie wiem nawet co to jest za bardzo, nie podszedł Mi zupełnie, może to kwestia gustu, nie wiem. Wokal dziwnie zwolniony, jest suchy - mogłeś dać na Niego jakiegoś Reeverba/Delaya. Perkusja trochę cicha, podgłośniłbym ją, ale tak to całkiem Mi się podoba. Zaczyna Mi się to trochę nudzić, później wchodzi jakiś dziwny chaos, wchodzi brzmienie takiej jakby zReverse'owanej Rury, wszystko się jakoś zacina.. Nie wiem co o tym myśleć, Mi to za bardzo nie podeszło, nie Mój styl, może to zależy od gustu, może nie, bo technicznie nie jest tak tragicznie. Ogólnie cóż, poczekam na pełną wersję, i tyle ;)

Pozdrawiam :)
parcelanoise
Nowicjusz

dzieki za koment :)
ODPOWIEDZ