parcelanise - nowe demko tym razem spokojniej :)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
parcelanoise
Nowicjusz

parcelanise - nowe demko tym razem spokojniej :)

Post autor: parcelanoise »

teraz spokoniej chyba blizej waszych gust

Kod: Zaznacz cały

http://www11.zippyshare.com/v/50139866/file.html
DJ Krzyk

Re: parcelanise - nowe demko tym razem spokojniej :)

Post autor: DJ Krzyk »

Początek mógłby być Moim zdaniem nieco inny, ale taki jaki jest, też jest całkiem ciekawy. Ten Gate Lead/Arp, w każdym razie to co gra na samym początku, spodobało Mi się :) Ładne, kojące uszy Downliftery, również Mi się spodobały. Bass ma bardzo ładną barwę, brzmienia Leadowe również ładne, Perkusja trochę cicha, Kicka przydałoby się trochę podbić, choć miejscami jest dobrze podbity, a miejscami ginie. Ogólnie co Ja tu będę się rozpisywać - tę Melodię, jak i BassLine'a skądś jakbym słyszał, ale tu się nie czepiam. Generalnie jest dobrze, poczekam po prostu na pełną wersję :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No więc, zdaje mi się że ta druga melodia nie była czasem od DJa Pablo$a ;) Początek może być, ale liczył bym na lepszy, narazie ttaj słyszałem głownie ten motyw, tak więc, pracuj ;)

Pozdro i życzę sukcesów!
Buzztick

Post autor: Buzztick »

Oo a mi sie nutka podoba ... Początek taki sobie można by coś z nim zrobić za to później ten bass mmm super fajnie to brzmi taki trance/electro ;) Tylko ten bass dziwnie się przy końcu urywa jak by był żywcem wycięty z jakiegoś kawałka lub jakiegoś loopa z tym basem. Reszta mi się podoba filtry fajne. Kawałek dobry wpada w ucho ;) Pozdro
ODPOWIEDZ