[Premiera]The Thrillseekers - Dreaming of You (Alaa's Fashion House Remake)!CUUUDO<3!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

[Premiera]The Thrillseekers - Dreaming of You (Alaa's Fashion House Remake)!CUUUDO<3!

Post autor: Wir00z »

Witam Was
Tym razem kolejna premiera,ale za to jaka! :D
To co ten nuciak zrobił ze mną to po prostu przekracza
ludzkie granice ;p Dreaming Of You w Remake`u Alaa`i
to połączenie przepięknej progresywnej melodii i niesamowitego,
wręcz bajecznie rozbrajającego Vocalu,przy którym przechodzą
ciarki po plecach!! Nic dodać nic ująć,po prostu nutka Marca
jak dla mnie i nic tego nie zmieni!! :D Polecam,bo WARTO!! :)

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/91604911/file.html
:love: :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Re: [Premiera]The Thrillseekers - Dreaming of You (Alaa's Fashion House Remake)!CUUUDO<3!

Post autor: Pawel1987 »

Mnie to szczerze mowiac polozylo na lopatki... Dawno czegos rownie pieknego nie slyszalem :) Vocal, melodia, klimat... Cudownie sie czuje sluchajac tej nuty... A ciarki mam na calym ciele :D Polecam wszystkim ta produkcje ;-)
Pozdrawiam, Paweł ;)
Awatar użytkownika
Dj Angeloo
Specjalista

Re: [Premiera]The Thrillseekers - Dreaming of You (Alaa's Fashion House Remake)!CUUUDO<3!

Post autor: Dj Angeloo »

naprawde piekny tej nuciak!!!Ładnie dobry vocal a ta melodia!!NOrmalnie cacko!!!
Polecam!!
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Oryginał już był piekny :) Należy dla mnie do jednych z klasycznych nut które nigdy mi się nie znudzą. . .
Wyszedł też remix Johana Gielena który jest wspaniały i wzruszający .
Ten Remix raczej taki bardziej progresywny - i to pasuje :D Vocal jest przepiękny :) Melodia też wspaniała . Przy takim kawałku to tylko zamknąć oczy i wspominać . Dobry remol ogólnie 9/10 :D

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
iwan
Specjalista

Post autor: iwan »

Rzeczywiście piękna nuta!!!
Awatar użytkownika
zero
Weteran

Post autor: zero »

Mogę Ci mówić Mistrzu?Twoje upki zwalają z nóg.Podzielam zdanie przedmówców i polecam kawałek piękny.^D ^^D ^ ^D^
kozlo

Post autor: kozlo »

vocal+ piekne melo musi rownac sie cos pieknego :D thx
Awatar użytkownika
Enki
Nowicjusz

Post autor: Enki »

Piękne aż łezka leci ;( ;) . Masz racje zero upki Wir00z są zawrze zaj....te ;)
Marcin

Post autor: Marcin »

Kawałeczek naprawdę wciąga od samego początku do samego końca a vocal to sama esencja. Dzięki za upa.

Pozdro by Kabun ;)
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

czemu ja tego nie mialem? co tu duzo pisac ;p 10/10

pozdro ;)
ODPOWIEDZ