darXide - fallen wall [DNB/neurofunk]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

darXide - fallen wall [DNB/neurofunk] demo

Post autor: darXide »

Nówka demo, nie od dziś robione, ale mało zrobione. Spokojne płynące neurofunkowe basy, okraszone dosyć mocną perką z głębokimi sidechainami.
Przydałoby się porządne intro, mam zamysł, ale to będzie trudne.

Zapraszam do oceny.

Kod: Zaznacz cały

http://tnij.org/darxide_fallen_wall
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Re: darXide - fallen wall [DNB/neurofunk]

Post autor: SleepyHead »

pokazales dobra strone neurofunk'u, pomysl spodobal mi sie jak zwykle :P
do perki dowalilbym werble, bo troche tam nudno mimo milej dla ucha zabawy
ogolnie cos na przejscia bys naszmacil i mamy johna b :D
nuta zostaje na hdd :D czekam na fulla
pzdr
Rafaelloacer

Post autor: Rafaelloacer »

niezly mroczny klimacik, basik wypadl tu najlepiej, mozna by go dac troche glebiej, czysto wykonany kawalek, mastering na poziomie, brakuje tu czegos, przejscia zrob ciekawsze, rozwin swoj projekt i pochwal sie za jakis czas, powodzenia.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Powiem krótko: Klasa sama w Sobie. Trzeba pewnie mnóstwo czasu siedzieć, żeby coś takiego wykombinować :) Brzmienia naprawdę, aż zapierają dech w piersiach, są naprawdę wspaniałe wręcz, jeśli można tak rzec. Bardzo lubię ten gatunek muzyki, muszę Ci to przyznać, że potrafisz ją robić :p Perkusja na bardzo dobrym poziomie, podoba Mi się :) Rozwinąłbym to bardziej, jak to już kolega Rafaelloacer. Mastering ładny, ogólnie nutka naprawdę piękna, dokończ to, na razie Demko zostaje na dysku, poczekam z niecierpilowością na pełną wersję :) Powodzenia w dalszej produkcji ;)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ