Pleban-dream about perfect world(full,zapraszam)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Pleban-dream about perfect world(full,zapraszam)

Post autor: Outsider »

Kawalek uwazam za skonczony,wszelkie sugestie mile widziane,ale mysle ze beda wykorzystane juz w kolejnych produkcjach.To nie jest to co chcialbym osiagnac,caly czas czegos mi w nim malo,ale to nic,na dzis dzien jest taki a nie inny i byc moze komus sie spodoba.Zmienilem kilka rzeczy, poczatek zostal jednak jaki byl w demo,no i ten master nieszczesny,coz,moze sie kiedys naucze,pozdro,milego sluchania

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/31470398/file.html
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Re: Pleban-dream about perfect world(full,zapraszam)

nikt sie nie wypowie?
djatom
Użytkownik

Post autor: djatom »

pomysł fajny ale ten lead ala piano to mi sie nie podoba
reszta może być bardzo przyjemna
to tyle ode mnie
pozdrawiam
krajens

Post autor: krajens »

bas mi sie podoba, ogolnie master ok, szkoda, ze na zippyshare wrzuciles, na jakosci duzo traci utwor, pozdrawiam i powodzenia w dlaszych produkcjach, oceniam na 7
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

dj atom:w jednym walku pianko w innym lead,w tym akurat takie wyszlo zalozenie,ze bylo pianko,kwestia gustu,dzieki za koment,pozdrawiam

krajens:walek mozna sciagnac i nie trzeba korzystac z odtwarzacza zippy,co do mastera to nie jest taki jaki chcialbym zeby byl,moj ipod ogolaca wszystkie niedociagniecia,na kolumnach jest git,a na sluchawkach w podzie jest lipa,wiec master nie jest do konca dobry,dzieki za opinie,pozdro
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

odswiezam delikatnie,moze to nie produkcja z ktorej moglbym byc dumny,ale dwa komenty to za malo:p,zapraszam ponownie,smialo mozna jechac,po to to tu jest
ODPOWIEDZ