Witam, chciałbym przedstawić moje nagranie na organach elektronicznych + pluginy syntezy. Nie zbyt super jakość i czasem przerywa, ale to wina karty dźwiękowej no ale da się posłuchać proszę o ocenę
Tym bardziej ...podstawa grania jest słuch,na piano rollu melo możesz sobie układać zmieniać co Ci się nie podoba a jak grasz na żywo no to żeby zagrać dobrze to musisz mieć słuch i moim zdaniem wyobraźnie oraz myśleć jakieś 5 sekund do przodu zeby wiedziec jaki dźwięk chcesz zagrać...pozycz mi na klawiature midi to zagram Ci takiego zywca ze swiat nie widxział
Bardziej niz te dzwieki zaciekawila mnie mentalnosc tutejszych zagladaczy,wzbudziles wieksze zainteresowanie swoimi "falszami" niz ja skonczonym walkiem,ktory dodalem wczesniej:rolleyes:,nie wiem czy byl az tak slaby czy wieksze zainteresowanie wywoluja brzdeki na organch,do ktorych nawet sam nie jestes przekonany,heh.Pozdro,co do grania nie wypowiem sie.
Widzisz Pleban ludzka ciekawość ...Też nie raz wrzucałem swoje kawałki i przechodziły bez echa a na innych forach miewałem po kilkanaście odpowiedzi.Do tego się akurat na Muzikum przyzwyczaiłem i Tobie chyba nie pozostaje nic innego...Pozdrawiam
Heh, nie wiem może moja 'inność' przyciąga ludzi.. albo chwyt marketingowy na tytuł..
Bo dość często się zdarza że, mam około 20 komentarzy na tym forum, a już nie wspomne o innych forach gdzie dochodzą do 40.
a co do gry live to mistrzem nie jestem, ale po zapisaniu brzmi to troszke gorzej niż w rzeczywistości, ale nie gram z nut tylko z pamięci
hehe no powiem ci ze no nie jest z ciebie zaden Bethowen ani Chopen slychac taki zacinki czesto troche to psuje ale ogolnie nie jest az tak zle ucz sie ucz jeszcze duzo przed toba pozdro