Lady Gaga - Poker Face (ElectroMoudy fidget remix) demo

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Moudy

Lady Gaga - Poker Face (ElectroMoudy fidget remix) demo

Post autor: Moudy »

Chciałem to skończyć, niestety już raczej nie skończe bo był format chyba że, projekt był na innym dysku, ale proszę o ocenę tego co jest :)

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/3787473/file.html
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Re: Lady Gaga - Poker Face (ElectroMoudy fidget remix) demo

Post autor: Outsider »

Pierwsze sekundy voxu gagi jeszcze w miare,ale po 30 sekundzie tak aby aby,nie wiem,kiedys gdzies na tubie znalazlem goscia,ktory tworzyl cos po lsd,od razu mi sie to z tym skojarzylo,piszczalki,chaos,dzwieki niekonwencjonalne,ze tak powiem,nie przypadlo mi do gustu,a ze stronie od dragow tego typu,nie zrozumiem kierunku w jakim idziesz,pozdro sukcesow zycze ;)
Awatar użytkownika
DjDamien
Klubowicz

Post autor: DjDamien »

no pozytywna nutka ;)
od 54 sekundy fajne dźwięki pokręcone :) :) :) :) :)
pzdr
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Osobiście nie cierpię fidgetu... ;p Ani to komercha ani to nic ;p przy komercji można się chociaż pobawić... przy Trance można porozmyślać ;p a przy tym? ;p

Kawałek jest niezły technicznie, dobre dźwięki ;p liczę ze to skończysz :)

Pozdrawiam :)
The Special One

Post autor: The Special One »

Tego mi bylo trzeba! Chore, i slusznie! Uwielbiam takie wykrety!
Awatar użytkownika
!Gt!2B1!
Nowicjusz

Post autor: !Gt!2B1! »

kasztanstwo:( bardzo mi sie podoba ale niestety dalej oryginal myslalem ze mnie zaskoczysz
Moudy

swi.stak pisze:Osobiście nie cierpię fidgetu... ;p Ani to komercha ani to nic ;p przy komercji można się chociaż pobawić... przy Trance można porozmyślać ;p a przy tym? ;p

Kawałek jest niezły technicznie, dobre dźwięki ;p liczę ze to skończysz :)

Pozdrawiam :)
Co Ty gadasz ... przecież oczywiste że, przy fidgetach można bawić się najlepiej.. Bo są zakręcone a ludzie to lubią i to wkręca. Gdyby tak nie było to pewnie crookers nie mieli by takiej popularności..

Pleban83 - Hehe zaskoczyłeś mnie że, ktoś nagrywa pod LSD jak masz to daj link, ja akurat robię to na trzeźwo czasem po piwie :P

!Gt!2B1! - yy nie rozumiem Cię jaki oryginał?
Moudy

Żeby nie robić nowego tematu, bo nie ma sensu daje nastepne demko tu(bo jest krotkie dosc) poniewaz stracilem tamten projekt po formacie /; zrobilem nowy wiec teraz bedzie to wygladalo tak.. co prawda jest lekki pech w miksie, ale to idzie do poprawki ; )

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/40343606/file.html
-/+ za pare dni to skoncze 2-3 :)
zrobie melodie dla bassu, poprawie mix, dodam wiekszosc vocalu i zrobie jeszcze jedno 2 melo dla leada itd itd
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

powiem ze poczatek fajnie tylko za krotko jak dla mnie...bass fajnie ulozony jest tam melo troszke nie za fajna barwe ma ale jak dla mnie jak to dopracujesz to chetnie pseslucham bo mnie jakos to saciekawilo...jak cos to daj znac na gg o fullu
powodzenia...
wozny

Post autor: wozny »

na początku liczylem na cos lepszego...ale gdy od 55 sec. wchodzi to brzmienie to calkiem zepsulo utwor ;/ postaraj sie o lepsze brzmienie i lepsze melo... zrob najlepiej re-make i troche pobaw sie vocalem zeby na pierwszy rzut oka (ucha^^) bylo slychac ze jest to remix Poker face.... a wiec po po po pok po pokaz cos lepszego ^^ hehe pozdro
wozny

Post autor: wozny »

no a demko jak dobrze odpitolisz to cos z tego bedzie ! :)
ODPOWIEDZ