demko na pojedynek

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
DJ_Juz3k

demko na pojedynek

Post autor: DJ_Juz3k »

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/63434250/file.html
demko xD andy czekam na twoje xD btw co myslicie o ksywie artystycznej Psychowave ?? :D
The Special One

Re: demko na pojedynek

Post autor: The Special One »

eh...zaintrygowales mnie nazwa Psychowave ale nie tego sie spodziewalem...liczylem na cos mocnego, chorego...ale widze kolejna lupane Euro-Dance czy Euro-cokolwiek, nie orientuje sie bo to taka typowa Polska muzyka jaka wydaja wytwornie co cieszy wszystkich dookola a wkur... pozostalych, zorientowanych w realiach "poza wiejskich". W kazdym badz razie kawalek dobry jak na swoj gatunek, nie powiem ze zrobie lepszy bo sie dopiero ucze, ale rzygam juz tym oklepanym dzwiekiem. Furory nie zrobi ale pewnie kazda wytwornia Ci go wyda bo "znawcy" lubia ten styl ;)
DJ_Juz3k

eh widze ze do knca nie sluchales xD poczatek jest z orginalnej wersji xD D reszta nie xD 1:13 zaczyna sie dla mnie ukochany fidget housik lub kto jak to woli se nazwac. a co do komercji w naszym kraju tez jej nie cierpie. Uwielbiam moc itd. Hardstyl i mocny e-house i all psychicznie chore utworki. ale dzieki za to ze chcialo ci sie napisac komenta xD
The Special One

Post autor: The Special One »

Zwracam honor! Lubie fidget ;) Tym samym oceniam to dobrze, ciesze sie ze nienawidzisz komerchy...euro-shitom mowie NIE. Ten dzwiek jest chyba w kazdej wtyczce na FL'a ;) Do tych piosenek dopasowuje sie zawsze tak samo brzmiacy wokal (kojarzy mi sie z typowa farbowana blondynka) i goscia "pol-rapera" mowiacego "łan tu sri for". Albo inne Hazelowskie Radomie. Heh. Sorry ale uwielbiam jezdzic po tym gatunku a mowiac wiecej nt. demo, wpada w ucho melodia mimo powtarzania 4-ki, nie wydaje sie monotonna i latwo przystepna ;)
DJ_Juz3k

dzieki za komenta :D
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

omg ;p znowu widzę ze ktoś nie lubi komerchy. Nie mówili wam ze o gustach się nie dyskutuje? wiec proszę o cisze xD

A co do kawałka... hmm...
Początek fajny ;p szkoda ze nie twój ;p Dokładnie to do polowy ;p Dalej to słyszę dziwny kick z bassem (?) jakiś loop w tle i to tyle. Jeżeli to ma być fidget to już go nie lubię xD bum bum bum bum i jakiś tam FX i vox. Tyle co powiem o tym kawałku. Musisz to jakoś urozmaicić jeżeli chcesz wygrać :)

Pozdrawiam :)
Moudy

Post autor: Moudy »

w pytke nuta tylko w pewnym momencie, ciągle to samo. Ale dobre wykonanie ale podbijł bym troche wszystko.. Pzdr :)
Fanatics

Post autor: Fanatics »

Ten Psychowave pasuje do Ciebie. Nutka troche psyhiczna. No ale do rzeczy.
Nie znam sie na tym stylu, moze to tak ma byc ale jak dla mnie slabo. Bass sredni, stopa tak samo, jak na taki pusty kawalek to stopa powinna lupac. najwiekszego minusa masz u mnie za to ze najpierw jest hands upowy kawalek. Jak juz robiles z originalu to mogles przyciac wczesniej, zanim wchodzi glowne melo bo to polaczenie teraz kompletnie nie pasuje. Pozdro.
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

wieczorem sie moje pojawi xD
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no to powiem tak poczatek mi sie bardzo podobal poprostu kosa jak dla mnie :) , lecz w minucie 1.13 to juz wogole klapa na maksa takie dziwne te dzwieki... no do polowy naprawde mi sie podobalo lecz pozniej to no comment. to tyle odemnie :) pozdro
ODPOWIEDZ