Chico del Mar & DJ Base-Caribbean Queen(Funkk Frikz & ClubDJTeam Remix) Full ! ! !

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Chico del Mar & DJ Base-Caribbean Queen(Funkk Frikz & ClubDJTeam Remix) Full ! ! !

Post autor: Zegar »

Witam :D Wrzucałem kiedyś tą nutke , Ripa i niby w remolu Klaasa :) Własnie niby xD Funkk Frikz & ClubDJTeam - to oni zremixowali tą nute i to bardzo dobrze im to wyszło !!! Aż same nogi rwą sie do tańca :D Polecam !!!

Chico del Mar & DJ Base-Caribbean Queen(Funkk Frikz & ClubDJTeam Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/39500633/file.html
Awatar użytkownika
Dj Angeloo
Specjalista

Re: Chico del Mar & DJ Base-Caribbean Queen(Funkk Frikz & ClubDJTeam Remix) Full ! ! !

Post autor: Dj Angeloo »

wiem ze wrzucałeś ale wydaje mi sie ze nutka juz jest na forum
29-03-2009 swi.stak ja dodał !!!Sprawdz jak co !!pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dj Angeloo
Specjalista

Re: Chico del Mar & DJ Base-Caribbean Queen(Funkk Frikz & ClubDJTeam Remix) Full ! ! !

a nutka ogólnie zaje*ista
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Nigdzie tego nie ma na forum :) Wiec nie wiem w czym problem :) Bynajmniej ja nie znalazłem :)
Awatar użytkownika
Dj Angeloo
Specjalista

problemu nie mam bo nutka jest cudna tylko napisałem zebys wiedział tutaj link jest jak nie wiezysz ze juz była na 4um pozdrawiam i dzieki za wrzutke

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/pojedyncze-utwory-f64/royal-gigolos-get-the-party-started-bigroom-mix-2-a-t29435.html
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

ALe nie zostało zauważone zbytnio i wrzuciłem jeszcze raz.
Awatar użytkownika
BUHU
Specjalista

Post autor: BUHU »

spoko nutka :)
Awatar użytkownika
Dj Angeloo
Specjalista

no chyba ze tak hehe pozdrawiam
P.S ja wrzuciłem 3 remixy tej nutki !!i nikt tego nie zauwazył!!!
jak któs bedzie chciał inne remixy tej nutki to pisac na PW
Reath

Post autor: Reath »

Swietna NUtA. GorącO POlEcaM 10/10
ODPOWIEDZ