A więc: Nie zaczyna się jakoś szczególnie zachęcająco, brzmi bardzo standardowo, oklepane te wszystkie schematy, lecz muszę przyznać, że ten Scratch z początkowego wejścia w utworek pozytywnie Mnie zaskoczył. Wokal brzmi dosyć sucho, przydałyby się na Niego głośniejsze efekty typu Reeverb/Delay, ale przynajmniej nie spóźnia się, leci równo z utworkiem. Brzmienia Perkusyjne są na ogół dosyć dobre, mogą zostać jak dla Mnie. Popracowałbym nad wypełnieniem utworku w niektórych motywach - słabo "ukrwiony" motyw na początku, z Bassem, Perkusją i Wokalem, brakuje Mi tam brzmień, jest pusto. Bassik ma za mało dołu Moim zdaniem, nie jest zbyt ostry, agresywny. W dalszej części słyszę dosyć ciekawego Breakbeacika. Przejścia są jakie są - nic nowego nie wnoszą. Również schematy są dosyć standardowe, oklepane. Barwa Leadu podoba Mi się, Melo może być, choć jest dosyć proste. Powiem tak - technicznie ładnie, poprawnie, wszystkie brzmienia stoją na dosyć wysokim poziomie, jednak brakuje Mi tych brzmień w niektórych momentach utworku: Sam utworek również szczególnie nie zwala z nóg, nie ma czegoś nowego w Sobie

Ale wierzę, że da się to naprawić

Powodzenia w dalszej produkcji
Pozdrawiam