Uuu... to już mi się podoba Pierwszy kawałek wciągający niesamowicie To chyba taki starszy Progressive Trance? Uwielbiam takie klimaty, bardzo dziękuję za wrzutę. Napewno coś ściągnę Polecam gorąco. Pzdr
Push - Strange World - Potęga!!!:o Cóż za kawałek...
Uniwersal nation wymiata, to jest jeden z moich ulubionych kawałków, mogę go słuchać zawsze i w każdym remiksie. Pozostałe kawałki też są dobre ale nie aż tak dobre jak ten wielki klasyk. Nie miałem jedynie kawałka "travelogue" i za niego wielki thx
elektro1990 pisze:To chyba taki starszy Progressive Trance?
"starszy" to pojęcie względne, jeśli chodzi o pierwszy kawałek Push - Tranzy State of Mind - powstał w 2002 roku (jak się nie mylę) więc dla jednych będzie starszy dla innych nie ..
pst. Dla mnie PUSH jest absolutną klasyką, która nigdy się nie zestarzeje !!
no_devils pisze:"starszy" to pojęcie względne, jeśli chodzi o pierwszy kawałek Push - Tranzy State of Mind - powstał w 2002 roku (jak się nie mylę) więc dla jednych będzie starszy dla innych nie ..
pst. Dla mnie PUSH jest absolutną klasyką, która nigdy się nie zestarzeje !!
hmmm pierwszy rilis Push'a czasem nie wyszedł w 1994 (Push - Acid Hysteria)???
a tak pozatym potwierdzam słowa masaka że się znasz na rzeczy bo faktem jest że Push to istna klasyka i wogóle w czerwcu ma wyjsc jesgo nowy albumik
borys pisze:hmmm pierwszy rilis Push'a czasem nie wyszedł w 1994 (Push - Acid Hysteria)???
a tak pozatym potwierdzam słowa masaka że się znasz na rzeczy bo faktem jest że Push to istna klasyka i wogóle w czerwcu ma wyjsc jesgo nowy albumik
hehe owszem masz rację,
pst. małe sprostowanie: pisząc "pierwszy kawałek Push - Tranzy State of Mind" miałam tylko na myśli to -iż zajmuje on pierwsze miejsce w moim temacie zaś pisząc "...PUSH jest absolutną klasyką... " brałam pod uwagę wszystkie nuty jakie stworzył PUSH
pst2. "nowy album" ^D ^ teraz to mnie pozytywnie zaskoczyłeś