Guga-Lost blue star. full

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Guga

Guga-Lost blue star. full

Post autor: Guga »

Zapraszam do oceny. Dokończone poprzednie demko. Lepiej już nieumiem:p

Kod: Zaznacz cały

http://w321.wrzuta.pl/audio/795b9rutxhd/guga_-_lost_blue_star
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Re: Guga-Lost blue star. full

Post autor: Paul Lorenz »

Możesz to dać na inny serwer ?
Guga

Post autor: Guga »

Prosze bardzo :)

Kod: Zaznacz cały

http://www20.zippyshare.com/v/19362266/file.html
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Dzięki ;)

No więc tak:

Nie słucham Trance ale jak już to odpaliłem to powiem co nieco. Na pewno wejście, a właściwie jego brak trzeba by było poprawić ale jak dla mnie to nie jest zbyt istotne :)

Hmm.. Trance ma chyba to do siebie że tak "płynie" co nie ? No i w tej nutce tak też jest. To chyba dobrze ;p Przejścia jak dla mnie są ok. Melo - proste ale fajne ;p Ogólnie co do sampli to są ok. Master też ok :)

Podsumowując. Cała nutka jest jak najbardziej na + ;) Dałbym jakieś 7/10 bo nie znam się tak do końca na tym stylu ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Dodam jeszcze, że jest paru speców od Trance na tym forum ;p

Oni powinni ci powiedzieć coś więcej :)
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Mam mieszane uczucia. Wejścia nie ma. Musisz poczekać chwilę z kickiem i wejść na padzie, dać jakiegoś sweep up'a czy coś i wejść z perką, albo od razu rzucić kicka i stopniowo wprowadzić bass/ pad, czy co tam uznasz za stosowne. Podoba mi się lead po przejściu. Taki do potańczenia, ale jednak z klimatem. W tle słychać czasem jakieś klawisze. Dobrze bo nie ma wolnej przestrzeni. Potem pzejście. Ładne. no i do końca już jest ok.
Podsumowując nutka przyjemna dla ucha, do potańczenia sie nadaje, można polecić fanom trance'u.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ