Ten efekt na początku troszkę niepotrzebny - coś Ala MBrother i to jego słynne "Radyjko" na początku :p Możesz usunąć ten efekt, bo za bardzo jakoś nie jest potrzebny, ale to tylko przecież Moja sugestia. Wstę

dosyć standardowy jak na HU, szkoda, że nie wymyśliłeś czegoś nowego. To samo z przejściami, również za bardzo nic nowego nie wniosły. Bassik bardzo przejedzony. Kick mógłby trochę mocniej kopać. Na + idzie Dynamika utworku, która jest dobra, szybkie tempo. Również Perkusja została całkiem ciekawie zaaranżowana. W dalszej części wchodzi miłe dla ucha Pianinko. Breakbeacik raczej taki uspokajający, wokal dobrze wpasowany, nieźle zgrany z resztą utworku. Melo Pianinka spodobało Mi się. Główny Lead jest ładny, jego Melo również Mi się podoba. Niby wszystko jest ładnie i dobrze, ale no nic nowego niestety tym utworkiem do HU nie wniosłeś, dość krótkawy motyw z Leadem, za mało kombinacji, tego brakuje setkom standardowych Hands-Up'ów - niczym się nie wyróżniają, są schematyczne, przez to robią się za to nudne. Technicznie ładnie, ale nie ma kombinacji.
Pozdrawiam