Thomas Coastline - Beyond Expression (Original Mix) + 1 MEGA CHOON !!!! OMFG!!!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Wolverine

Thomas Coastline - Beyond Expression (Original Mix) + 1 MEGA CHOON !!!! OMFG!!!

Post autor: Wolverine »

Nuta mnie powaliła :o CO ZA MELODIA !!! 11/10 absolutnie. Remix Ekmana również świetny, jeszcze mocniejszy, bardziej tech-transowy, to już jest prawdziwa potęga 12/10 ^D ^^D ^ ^D^

Thomas Coastline - Beyond Expression (Original Mix)

Kod: Zaznacz cały

http://www20.zippyshare.com/v/25973605/file.html
Thomas Coastline - Beyond Expression (Johan Ekman Remix) Mój nowy numer 1 ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/36288277/file.html
Awatar użytkownika
hofmonek
Nowicjusz

Re: Thomas Coastline - Beyond Expression (Original Mix) + 1 MEGA CHOON !!!! OMFG!!!

Post autor: hofmonek »

Wypas nuty :D Polecam
9/10

thx
tomekdesire

Re: Thomas Coastline - Beyond Expression (Original Mix) + 1 MEGA CHOON !!!! OMFG!!!

Post autor: tomekdesire »

:-/... takie sobie... mi nie przypadly do gustu :-/ melo jest ogolnie ok ale reszta totalnie odpada
Wolverine

Post autor: Wolverine »

jak ktoś nie lubi mocnych dzwięków to rzeczywiście może mu sie nie spodobac
gummibear
Użytkownik

Post autor: gummibear »

ZAJEBISTE szczególnie remix!!!!!!
no_devils

Post autor: no_devils »

yeah, REMIX wygrywa !!! THX
darth

Post autor: darth »

co za tjuny xD Remix Ekmana jest poza zasięgiem :D
pablo00

Post autor: pablo00 »

SUUUUPER. Oczywiscie thanks leci
Awatar użytkownika
Will Mort
Klubowicz

Post autor: Will Mort »

dla mnie osobiście bardziej przypadł do gustu original mix, lecz w tym remixie również coś jest : d dzięki
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Post autor: Under B (Bartii) »

Świetne kawałki ;) Mi osobiście bardziej przypadł remix do gustu niż orginal mix :p

wrzutkę oceniam na:
9 / 10 ;)
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

no dokladnie nie wiem czym sie tak jaracie, takich walkow jest masa w sieci - chodzi o klimat oraz wykonanie :)
ODPOWIEDZ