Jak wiadomo, z Produkcji odszedłem dosyć dawno, ale dopiero teraz decyduję się na oficjalne pożegnanie. Może kiedyś wrócę jeszcze do tego, ale już drygu do Produkcji nie mam.
Jest kilka powodów, dla których zostawiłem całą Produkcję. Pierwszą, i chyba najważniejszą, był zbyt słaby komputer, który na dodatek z końcem lutego się popsuł, co uniemożliwiło Mi produkcję. Drugą sprawą jest zła sytuacja osobista - mam niestety pewnego rodzaju problemy rodzinne. Trzecim powodem jest zatracenie drygu do FL'a, próbowałem ostatnio coś na Nim zrobić, ale kompletnie nic Mi nie wychodziło, mimo, że bawiłem się Nim cały dzień.
Serdeczne podziękowania dla Hyperalstarsa, Sasoriego, Creatixa, DeeJay'a Yanga, DJ'a Yanga, BassWanteda (DJ Vojtech), Paula Lorenza, Phila Doona, Electro Moudy'ego, Andy Jonesa, DJ'a Adamma, DJ'a Obiada i wielu, naprawdę wielu wielu innych (jeśli kogoś pominąłem, to najmocniej przepraszam), za to, że Mimo krytycznych ocen, jakie im wystawiałem, pozostali dobrymi "przyjaciółmi" (kolegami) z branży i zawsze mogłem z Nimi normalnie porozmawiać.
Dziękuję wszystkim, którym miałem, mam i będę miał przyjemność komentowania nutek, ze szczególnym uwzględnieniem dla: DeeJay'a Yanga, Radajnika (Myd3LkoFa), Electro Moudy'ego, Andy Jonesa, Paula Lorenza, swi.staka, Radusha i wielu innych, za to, że są aktywni w dziale Wasze Produkcje - komentują i wrzucają nutki.
Dziękuję również tym, z którymi miałem przyjemność współpracować: DJ Adammo, DJ Slazak, Hyperallstars (Mike Trey) Sasori, oraz dla Mojego dobrego kolegi, z którym założyłem dosyć długo działającą formację - DJ'owi MaTiemu (K&M)
Ostatnie podziękowania, dla Phila Doona, który nauczył Mnie wielu przydatnych rzeczy
Na Muzikum.pl oczywiście zostaję, bo to dla Mnie ogromna przyjemność, komentować innym jego utwory
Serdecznie wszystkich pozdrawiam