Więc: Zaczęcie może być - zacząć Padem też można jak najbardziej, nie wiem co się Paul czepia :p Kick nawet dobrze nagłośniony i podbity, choć jeszcze bym to udoskonalił. Natomiast nie podoba Mi się trochę jego barwa. Pad całkiem miło brzmi. Tempo wokalu dobrze wpasowane do reszty nutki. Potem utworek traci klimat, bo wchodzi Bass, który fałszuje, w ogóle brzmi jak z innego utworku, barwa Mi się nie podoba. Nad Bassem bym mocno popracował jeszcze. Tak to Perkusja ujdzie, dziwi Mnie jednak miejscami dziwaczne ułożene Snare'a. Potem za długo leci Sam motyw z Bassem, zaczyna to mocno nudzić. Ten Arp w dalszej części jakoś dziwnie brzmi, jest On tak jakby lekko Detune'owany, ma dziwną barwę. BassLine nie zgrywa się z tym Arpem w ogóle, przez co to wszystko fałszuje, popraw to również
Podsumowując:
Technicznie nie za ciekawie. Na Twoim miejscu wymieniłbym/dopracował barwę Kicka, Bass, tego Arpa. Dałbym więcej Perkusji, skróciłbym motyw z Samym Bassem i wokalem. Zrobiłbym również w dalszej części jakieś główne Melo na Leadzie. W każdym razie zachęcam do dalszej pracy
Pozdrawiam