House flare wyzywam
-
Losiu001
Re: House flare wyzywam
Jasne-ale 3 sprawy-produkcja własna/remix?Czas?nie stronny sedzia-i moge walczyć.
Remix , czas na remix 2 tygodnie lub mniej , sędzią bedxie mógł być każdy tzn damy krzykowi remixy , on ząłozy temat i każdy bedzie mogł wybierac na kkogo głosuje
-
Losiu001
uwazam to za z góry przesądzone, bo na tym forum nie brakuje złośliwców, jak zdąyłem się przekonać, ale i tak chce się zmierzyć. Wyzwałeś mnie więc daj remix pack tego co robimy. Chyba ze robimy cokolwiek
Zaraz ktoś remix packa jakiegos napewno da , prosimy o cos z ładnym vocalem 
a własnie , że ta jak tobie , za dużo ostro komentowalem , wiec sporo osób mnie tu nie lubi , ale większosc oceni sprawiedliwie ..
a własnie , że ta jak tobie , za dużo ostro komentowalem , wiec sporo osób mnie tu nie lubi , ale większosc oceni sprawiedliwie ..
...
Chyba kur.a złe spałeś człowieku... Jak bedziesz mial lepsza produkcje to kazdy Cie pochwali a jak spie..dolisz jak Lenke to pozdroLosiu001 pisze:uwazam to za z góry przesądzone, bo na tym forum nie brakuje złośliwców, jak zdąyłem się przekonać, ale i tak chce się zmierzyć. Wyzwałeś mnie więc daj remix pack tego co robimy. Chyba ze robimy cokolwiek
Nie wiem czy moge ale ja bym chciał zobaczyć ( usłyszeć znaczy się
) wasze wersje tego:
Exterminal - Music Revolution
a tu rmx pack:
.... miłego życzę..... :p
Exterminal - Music Revolution
a tu rmx pack:
Kod: Zaznacz cały
http://www19.zippyshare.com/v/29338783/file.htmlRe: House flare wyzywam
słaby remix packa , bardzo mi się nie podoba , ogólnie mogę to zrmeixować chociaż osobiscie chciałbym coś z ładnym kobiecym vocalem , jesli losiowi pasuje ten pack to rzecz jasna zremixuję , ale podejrzewam że też chciałby coś lepszego
Ok może to??
Shaun Baker - Power stare ale jare jak tosię mówi, ogólnie nie mam za dużo rmx packów z wokalem damskim, mam np. same acapelle więc jak to wam nie podejdzie to juz nie będe sie wcinał
RMX Pack:
Kod: Zaznacz cały
http://www19.zippyshare.com/v/98550256/file.htmlRe: House flare wyzywam
NO ALE JA TESH TAK KIEDYS MOWILEM I KTOS MI ZWROCIL UWAGE ZE NIE MA WYBIERANIA rMX pACKOW :d:d HEHE Xd