Cris Terano & Max Furtado - Hot Looking Babes (Original Mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Faq

Post autor: Faq »

Nutka powstała Dzięki mojej współpracy z Crisem ;] Właściwie zrobilismy po 50% bo bez mojego pomysłu oraz jego wykonania i techniki nie powstała by ta nutka ;] ale dość o nas ;]

Download:

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/27587996/file.html
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Re: Cris Terano & Max Furtado - Hot Looking Babes (Original Mix)

Post autor: Paul Lorenz »

Ja już kiedyś słyszałem demko tej nutki xD i już wtedy zapowiadało się ciekawie ;p

Nutka ok tylko melo trochę takie nijakie, dokładnie to chodzi mi o ułożenie ;)

Ogólnie nie ma się do czego przyczepić .

Pzdr :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Od razu uprzedzam, że słucham na niskiej jakości słuchawkach, które na dodatek czasem przerywają, więc Moja ocenka co do niektórych spraw może nie być zgodna z ocenami innych xD
Ocenka: Zaczyna się całkiem ładnie: Niezły Uplifter, ładny Fill, ogólnie wejście jak najbardziej na plus, podoba Mi się. Potem, od razu żywo, dynamicznie, Kick dobrze bije, jest dobrze nagłośniony, Bassik ma ładną barwę, Perkusja na ogół całkiem ciekawa, ładna. Melodycznie Mi się podoba - niektóre sekwencje bardzo ładnie poukładane, choć główne Melo mogłoby być trochę ciekawiej skomponowane :p W dalszej części słyszę ładnego Wood Plucka, najprawdopodobniej z Nexusa. Fajny wokal kobiecy miejscami się przewija ;) Jedyne co Mi się niezbyt spodobało, to Breakbeat, ale i On może być :) Tak to nutka naprawdę ładna, Melodycznie ciekawa, bogata w rozmaite brzmienia - zarówno Perkusyjne, jak i Leadowe, dynamiczna, i ogółem cud miód malina ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

szału na mnie nie zrobiła ale zła nie jest ;) .. zgadzam sie z Dreamem ze melo moglby byc urozmaicone bardziej ;) ). .. Ogolnie da sie posluchac ;]
Awatar użytkownika
Charis
Klubowicz

Post autor: Charis »

Co ty gadasz, jak to nie jest urozmaicona?? Jest 100 razy lepsza niż niegdyś "zacny" hit ,,Explosion", gdzie był tłuczony jeden bas przez 5 minut.

Cała produkcja bardzo dobra, tylko troszeczke w niektórych momentach nie równo jest, ale minimalnie.

Gratuluje i pozdrawiam.
DjFnd

Post autor: DjFnd »

Nie moje klimaty ale nutka wykonana całkiem porządnie, cheers ;)
ODPOWIEDZ