Master of South-We can Fly (de-sonic remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Master of South-We can Fly (de-sonic remix)

Post autor: de-sonic »

Witam :)

Od dziś spróbuje jechać na 2 projekty :) Jeden to HU, który już gdzieś wrzucałem. A drugi to ten o to remix dla Master of South :)

Jest to demko więc proszę o wyrozumiałość :)

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/42221691/file.html
pozdrawiam
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Re: Master of South-We can Fly (de-sonic remix)

Post autor: SpecialBeatz »

kick ok ,clap tez, bass fajny ale pobaw sie nim jeszcze bo tak niewyraznie brzmi.potem lead jakos tam nie pasuje ,vokal fajny ,padzik tez ,melo takie bez rytmu malo wpadajace w ucho ,.to wszystko :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Szkoda, że wszystko to weszło trochę bez początku żadnego, ale rozumiem, że to Demko, więc liczę na jakiś fajnie wykombinowany początek w pełnej wersji ;) Perkusja na ogół nie jest zła, troszkę standardowa jak na Electro, to znaczy wiele razy podobne słyszałem, ale brzmi całkiem ładnie. Z Bassikiem trochę bym na EQ powojował, bo jest za płaski, podbiłbym bardziej dół. Ciekawy wokal męski, pewnie z paczki. Pad dosyć ciekawy dalej wszedł :) Troszkę przejścia niektóre bym poprawił, bo są zbyt proste i mało złożone. Główne Melo trochę mało rozwinięte, pokombinowałbym z Nim bardziej. Na ogół nie wyszło to źle, tak jak mówię, poprawiłbym Bassa, przejścia i główne Melo, troszkę Mix i Master, będzie już naprawdę całkiem w porządku jeśli te poprawki zastosujesz :)

Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Nie będę zakładać kolejnego tematu :)

Trochę zmian, lecz nadal bez wejścia :) ale spokojnie, pracuje nad tym :)

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/82282077/file.html
pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Wszystko jak najbardziej mi sie podoba, szczegolnie to jak ladnie brzmi kazdy element beatu (btw. kozacki kick, ladnie nabija melo) i sam glowny lead oraz bass tez, mimo wszystko jedynym elementem jest "poboczny euro-trance'owy lead" wchodzacy w pierwszym preview po przejsciu ok. 30 sek, troche te porwanie mi sie nie podoba a moze raczej sam dzwiek, moze cos bardziej wysokiego, jakis synth na wysokim C.
ODPOWIEDZ