Keira Green - All Out Of Love (Demon & FLX Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
bloodman17

Post autor: bloodman17 »

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/98169440/file.html
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Re: Keira Green - All Out Of Love (Demon & FLX Remix)

Post autor: Paul Lorenz »

Raczej tego remola nie można zaliczyć do udanych. Kiepskie wejście. Sample do kitu. Vocal praktycznie przez całą nutę nie pasuję . Master i mix leży . Melo i lead cienki bass tak samo . Nic dobrego o tej nucie powiedzieć nie można [ to tylko moje zdanie xD ] To tyle. Jakbym miał coś poprawiać w tej nucie to już wolałbym zrobić wszystko od początku. .

Pozdro :)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

No rmx wam wyszedl tak kiepsko musze przyznac ;p 1;11 kick+vox bez sensu bit ujdzie chodz i tak jest slaby bass moze byc i melo tez nawet xd najlepiej co wam wyszlo to wpasowanie voxu xd ale bedzie lepiej jak jeszcze popracujecie ;)

Pozdro
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Wejście jeszcze nie było takie tragiczne, dosyć ciekawy ten Fill na samym początku :p Tylko jakby trochę za szybko poszedł, bo słychać minimalną przerwę między końcem Filla a nast&#281 ;p nym taktem. Potem już zaczęło się coraz gorzej. Mix i Master faktycznie do poprawki, Perkusja nie wybija się tak jak powinna, chodzi Mi głównie o Kicka, w niektórych miejscach On ginie. Hi-Hat za to trochę za głośno. Bassa kompletnie bym wymienił, bardzo kiepska barwa, zastanawiam się, czy to czasem nie nisko stonowany Lead? Nie wiem co Paul z tym wokalem, wokal akurat całkiem dobrze dopasowany do Tempa utworku, fałszować też nie fałszuje zbytnio, tylko czasem zostaje zagłuszany przez resztę utworku. Potem ten Lead stapia się ze wszystkim, zlewa się, tu również słychać straszny Mix. Barwa Leadu zbytnio Mi się nie spodobała. No ogólnie do poprawki nutka, ale nie jest aż tak źle (chyba), żeby zaczynać od początku.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

No przecież słyszę że vocal nie pasuje . Posłuchaj sobie jak jest w remix'ie Rob'a.

Kod: Zaznacz cały

http://www17.zippyshare.com/v/6743642/file.html
bloodman17

Post autor: bloodman17 »

no walsnie mi sie wydaje ze bardziej tam nie pasuje .. sluchalem ten remix i uwazam ze tam dziwnie sie go slucha.. a co do poinii waszych dziekuje napewno poprawie wszystko ;)
ODPOWIEDZ